Annonce

Pas på E-mails fra SKAT
nigeriabreve-advarsel-skat_.jpg
Flere borgere har på det seneste oplevet at modtage fup-mails fra noget, der ligner SKAT. Foto: Brian Poulsen
pas på Selvom det er landets øverste skatteinstans, der høfligt beder dig om at bekræfte dine private oplysninger i en E-mail, så tænk dig om to gange inden du trykker send. Sådan lyder advarslen fra Kirsten Frydensbjerg, der forleden blev udsat for et tyveriforsøg over Internettet.

Med jævne mellemrum advarer SKAT borgerne om, at identitetstyve på Internettet forsøger at lokke kontooplysninger ud af sagesløse personer ved at misbruge institutionens logo og borgernes velvilje.
For tiden er der noget, der tyder på, at de såkaldte Nigeriabreve, opkaldt efter det sted, hvor man i begyndelsen kunne spore de mange transaktioner til, bliver sendt til borgere i Rødovre.
“Jeg opdagede det heldigvis med det samme, fordi brevet var skrevet i jeg-form, og sådan ville SKAT aldrig skrive. Da min veninde havde fået flere lignende henvendelser kontaktede jeg derfor SKAT, som bare sagde, at de advarede om problemet på deres hjemmeside,” siger Kirsten Frydensbjerg.
“Derfor vil jeg gerne advare avisens læsere om at passe på, hvad de siger ja til, selvom det ligner en officiel henvendelse fra SKAT,” understreger Kirsten Frydensbjerg.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top