Annonce

Mighty Bulls i dobbeltrunde
tobias-ruelykke_RMB-herlev_02_250113_BP.jpg
Backen Tobias Ruelykke er tilbage i vante omgivelser i Rødovre Mighty Bulls. Foto: Brian Poulsen
Ishockey En af sæsonens mange dobbeltrunder afvikles i weekenden. Rødovre Mighty Bulls får fredag fornøjelsen af SønderjyskE, og lørdag gælder det Copenhagen Hockey. Begge opgør spilles i Rødovre Skøjte Arena.

Det har været en blandet fornøjelse for Rødovre Mighty Bulls på det sidste. Først en 5-1-sejr hjemme mod Herlev, og senest et nederlag på 6-3 ude mod EfB Ishockey.

Tyrene har nu muligheden for at tage revanche spille seks point i stald i weekendens to hjemmekampe mod henholdsvis SønderjyskE (fjerdeplads) og Copenhagen (niendeplads).

Annonce

Holdets nyeste tilkomne, Tobias Ruelykke, er vant til back-to-back-kampene efter sin tid i Nordamerika.

”Derovre spillede man to-tre kampe på to-tre dage, så jeg har det fint med dobbeltkampene her i weekenden. Men det bliver da hårdt for os alle at spille to kampe i træk; der er jo et godt tempo og det hele. Men der er ikke noget i spillestilen her i Rødovre, som er ændret siden sidste sæson,” siger den 20-årige back, der har haft lidt udfordringer i sine tre første kampe (1 assist).

”Det har været et anderledes spil, jeg skulle vænne mig til, i forhold til i USA. Det har været lidt svært, og vi har også mødt nogle gode hold.”

Hurtigere spil
Spillet i USA var markant anderledes end det, han har været vant til på den københavnske vestegn.

”Det var selvfølgelig en mindre bane derovre med flere dumps og tacklinger. Det gik meget hurtigere på den måde, og der var ikke så meget teknik og pasninger. Det var mere direkte spil,” forklarer Ruelykke, der er glad for at være hjemme igen.

”Det er dejligt at være hjemme og spille med drengene igen; det har jeg selvfølgelig savnet. Vi er jo underdogs, så jeg håber, vi kan gå ud og lave en overraskelse. Det er min ambition at spille en god sidste del af sæsonen.”

Bedre hockeyspiller
Tiden i USA har givet backen nogle oplevelser og erfaringer, som han har kunnet bruge i sin udvikling som ishockeyspiller. Han har ikke fortrudt opholdet i Chicago.

”Det har helt klart hjulpet mig som person, og jeg synes også, jeg er blevet en bedre hockeyspiller af at være i USA. Jeg synes helt klart, at det har været en gevinst at tage derover og prøve chancen,” siger han og forklarer afslutningsvis, hvad han konkret er blevet bedre til.

”Jeg har lært en masse mere i det defensive spil. Hårdere tacklinger og en masse fif til, hvad man kan lave foran mål. Vi havde en tidligere NHL-spiller, der kom ned og trænede med os i starten af sæsonen.”

Sønderjysk overtag hidtil
For cheftræner Brad Gratton er opskriften på succes mod SønderjyskE den samme som de fleste andre kampe.

”Vi skal være 100 procent klar fra start og gå hårdt til den i alle tre perioder. Når vi vil spille, giver vi os selv en chance for at vinde. Men det kræver, at alle er på og spiller vores system med simpelt og smart spil,” siger den canadiske coach.

Rødovre må stadig undvære Emil Bigler og Anders Schultz til aftenens opgør. Ellers er truppen fit for fight.

Sæsonens fire kampe mellem Mighty Bulls og SønderjyskE har budt på tre sejre til sønderjyderne og senest en sejr til tyrene i Vojens. Rødovre har på syvendepladsen 20 point op til SønderjyskE på fjerdepladsen.

Rødovre Mighty Bulls mod SønderjyskE begynder kl. 19 i Rødovre Skøjte Arena. Kampens hoveddommere bliver Michael Hicks (Storbritannien) og Jan Bigum.

OBS: Den manglende artikel fra kampen i tirsdags i Esbjerg skyldes, at avisens medarbejdere har været på seminar i et par dage.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top