Annonce

Lærere sender familie ud på uventet rejse
konkurrence-vinder.jpg
Anders fra Lærerforeningen overrækker præmien til Lasse og ungerne. Foto: Stig Schjøtler
vinder Lasse havde slet ikke planlagt at deltage i Lærerforeningens konkurrence. Til gengæld vandt han.

Lidt let læsning over morgenmaden gav familien Westi en uventet overraskelse. Her faldt familiens ene dreng nemlig over Rødovre Lærerforenings sjove konkurrence, og efter et kvalificeret gæt endte familien med at vinde et gavekort til middag, vin, overnatning og dejlig morgenbuffet på en af de herlige Sinatur-ejendomme. Men faktisk kunne vinderen lige så godt have været en anden, der var nemlig mange, som havde set den noget provokerende kampagne i avisen, der satte fokus på lærernes arbejdsvilkår.
“Det er overvældende med den store interesse, der har været for vores julekonkurrence her i avisen. Der er kommet langt flere svar på vores spørgsmål i konkurrencen end jeg havde turdet håbe på. Jeg vil sende en kæmpe tak til de mange læsere af Rødovre Lokal Nyt,” siger formand for Rødovre Lærerforening, Anders Liltorp.

Uden børn
 Forleden overrakte Rødovre Lærerforening gavekortet til Lasse Westi, der på billedet selvfølgelig skulle have de to drenge med, når nu de ikke kommer med på turen.”Jeg faldt over konkurrencen, da jeg sad sammen med vores mindste dreng Frederik og hyggede med morgenmaden. Så på en måde er det hans skyld jeg i dag har været så heldig. Tak Frederik,” siger Lasse og smiler til den mindste. Lasse Westi kan godt forstå, at lærerne valgte at køre den noget særprægede konkurrence i en tid, hvor de som faggruppe stod for skud i medierne.
“Jeg synes det er en rigtig god måde at få gjort positivt opmærksom på lærerne og lærernes professionelle arbejde. Det har i hvert fald fået mig til at stoppe op et øjeblik og tænke på, at det lærerne bliver udsat for i øjeblikket er alt for meget”, udtaler Lasse Westi.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top