Annonce

Kort om sport
RFC_herrer-OG-hafnia_04_280112_BP.jpg
Rødovre FCs herrer vandt en storsejr på hele 12-3 over Hafnia FC i weekenden. Foto: Arkiv
Kort om sport Vi har samlet den forgangne uges korte nyheder fra sporten i Rødovre. Der er nyt fra floorball og ishockey.

Floorball. Rødovre FCs damer vandt 6-1 over et af bundholdene i Unihoc Floorball Ligaen øst, Hafnia FC, i weekendens kamp i Rødovre Stadionhal. Holdet indtager andenpladsen med fem point op til førerholdet fra FF København. Rødovres damer har dog spillet en kamp mindre end københavnerne. På mandag er der vaskeægte topopgør, når netop FF København kommer til Rødovrehallen.

Floorball. Det blev også til en storsejr til Rødovre FCs herrer, der ligeledes udklassede bundholdet Hafnia FC hjemme i Rødovre Stadionhal. Gæsterne blev sendt hjem til Amager med et nederlag på hele 12-3. De danske mestre indtager en suveræn førsteplads i Unihoc Floorball Ligaen øst. På lørdag spiller Rødovre FC hjemme mod midterholdet Copenhagen SFC.

Annonce

Ishockey. Det danske A-landshold skuffede ved weekendens OL-kvalifikation i Vojens. Ukraine, Hviderusland og Slovenien var modstanderne, og sidstenævnte stak af med OL-billetten i hånden efter tre sejre. Rødovre-drengene Mads Bødker, Jesper Jensen, Morten Madsen og Nichlas Hardt var med i landstræner Per Bäckmans trup. De leverede sammenlagt ét mål (Hardt) og tre assister (1xBødker, 2xMadsen) i tre kampe.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top