Kort om sport
800meter_Sebastian.jpg
Sebastian Nielsen vandt guld på 800 meter i et indendørs stævne i Malmø. Foto: Privat
Kort om sport Vi har nyt fra løb, og så blev det i sidste weekend til volleyball-guld for de mindste hos BRH Volley.

Løb. Sebastian Nielsen har i weekenden deltaget i et stort skandinavisk indendørsstævne i Malmø Atleticum Arena. Han stillede til start på 800 meter og vandt i Heat A i tiden 2 minutter og 24 sekunder foran en nordmand og svensker. Sebastian førte løbet fra start til slut og satte ny personlig rekord. Det var hans første medalje i et skandinavisk løb.

Volleyball. Der blev i weekenden afholdt Pokalfestival 2013, og BRH Volley deltog med fem hold. Det yngste hold (level 1), der udelukkende består af 1.-3. klasse-spillere fra Rødovre, vandt Pokalturneringen. Efter ni hårde kampe vandt holdet i finalen over rivalerne fra Ishøj, og guldpokalen blev hentet hjem med en sejr på 3-2.
U18-pigeholdet vandt ligeledes Pokalmesterskabet. Holdet gik ubesejret igennem turneringen.
Spillerne fra 4.-5. klasse spillede i level 3-turneringen og var lige ved at nå en finaleplads, men endte som en flot nummer 4.Det samme nåede U14-pigerne, selv om holdet vandt sikkert over de senere guldvindere og kun manglede et sæt i at gå i finalen.U16-drengene var oppe imod modstandere, der var to-tre år ældre. Det gav en masse erfaring, men gav ikke holdet medaljer.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top