Annonce

Intet i verden kan som en overbevisende tale forvirre begreberne
WEB_damhus-tivoli11_260611_.jpg
læserbrev Bølgerne går højt i debatten om Damhus Tivoli. Fra min side er problemet, at når man ikke bliver hørt, så råber man højere.

Af Jette Louise Skovgaard Larsen, Rødovreborger (konservativ)

Hvis tonen stødte nogle uskyldige Rødovre borgere, så er jeg ikke kry for at stikke en undskyldning.
Pointen er, at hvis man råber højt nok, så får man et svar fra borgmesteren. Men det er ikke godt nok, som Claus Bruun i Debatten skriver: “kom nu ind i kampen Erik Nielsen”.
I stedet for at bruge energien på at skælde ud på Frederiksberg og brygge konspirationsteorier om at det er borgere fra Frederiksberg, som prøver at ødelægge dine boligplaner, så havde vi en masse gode spørgsmål i artiklen, som vi gerne vil havde et svar på. Så, hvorfor svarer borgmesteren så ikke på spørgsmålene. Eller bedre endnu, borgmesteren eller resten af ja-sigerne fra kommunalbestyrelsen, kunne besvare de pænt skrevne og seriøse indlæg, som Rødovre Lokal Nyt flyder over med. Hvorfor må vi ikke få sandheden? Hvorfor er der ikke en åben og ærlig debat?
I denne uges lokalavis kan man læse at borgmesteren fortæller, at Damhus Tivoli ejes af en fond. Et andet sted citeres han for at sige, at det en privat virksomhed, som ejer stedet. Borgmesteren er også citeret for at sige, at det som skal ske med Damhus Tivoli-grunden kun er en sag mellem kommunen og ejeren.
Ja, alle de utallige fordrejninger af sandheden giver ligeså mange ubesvarede spørgsmål.
Apropos Frederiksberg, så er den eneste aktive borger fra Frederiksberg Frits Degner. Jeg selv er fra Rødovre. Jeg har faktisk været med i borgmesterens parti, og har ved flere lejligheder haft talt med borgmesteren, så er faktisk lidt forbløffet over, at han ikke kender mit navn. Jeg administrerer facebook.dk/bevar damhus tivoli og på de tre måneder den har eksisteret, er vi nu oppe på 1100 likes fra unikke borgere, det er da en succes!
Det er indlysende at borgmesteren er blevet overrasket. Han havde ikke forventet at borgerne rejste sig i protester på grund af Damhus Tivoliet og det planlagte højhus. Alene i foreningen for Damhus Tivolis bevarelse har vi 5000 underskrifter og støtter, som vil bevare stedet og som der godt ved, hvem de ikke skal stemme på til kommunalvalget.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top