Annonce

Indstilling totalt fraværende
marco-illemann_RMB-herlev_07_250213_BP.jpg
Rødovres Marco Illemann leverede sammen med holdet en katastrofal kamp mod rivalerne fra Herlev. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Rødovre Mighty Bulls gik på isen til lokalopgøret mod Herlev Eagles uden nogen form for acceptabel indstilling. Tyrene tabte klart i grundspillets sidste kamp og skal i kvartfinalen møde de danske mestre fra Herning Blue Fox.

Rødovre Mighty Bulls-Herlev Eagles 1-4
(0-1, 0-1, 1-2)
16:08 0-1 Sebastian Laursen (Staal, Carlsen)
36:29 0-2 Kim Johansson (Staal, Hjalmarsson) pp2
47:55 0-3 Nicholas Phillips (Staal, Carlsen) pp1
52:16 1-3 Mikael Christensen (Rådde, Contois) pp1
57:46 1-4 Nicki Kisum (Johnsen)
Udv.: RMB 4×2, HE 6×2
Skud: 22-22 (4-9, 8-7, 10-6)
Tilskuere: 1.045

Præstationen i kampen mod Herlev var mildest talt mindst ligeså pinlig som indsatsen i Aalborg, hvor Rødovre tabte 10-1. Tyrene havde henlagt indstillingen i omklædningsrummet og tog alt for let på kampen. Og selv om opgøret ingen betydning havde, var det en skidt, skidt optakt til slutspillet.

Annonce

Rødovre har tabt fem kampe i streg og får fornøjelsen af mestrene fra Herning Blue Fox, der fik ét point i aftenens kamp mod EfB Ishockey. Det var nok til at ende som nummer ét i grundspillet i AL-Bank Ligaen.

Rødovre udspillet
Backen Morten Allesøe var tilbage på isen mod Herlev, og han kunne se gæsterne bringe sig foran 0-1 med under fire minutter til pausen. Sebastian Laursen udnyttede en retur tæt under mål, og føringen var fortjent.

Herlevs Erik Hjalmarsson havde ikke en af sine bedste stok-dage, idet han formåede at knække hele to stave i de første 20 minutter. Begge gange ved forsøg på skud.

Rødovre gav lidt mere i anden periode, men chancerne fortsatte med at blive brændt, og i powerplay viste holdet ikke nok tænder. Svenske Kim Johansson kunne i fem mod tre øge til 0-2 få minutter før anden periodepause. Rødovre var udspillet.

Ulrich Linnet fik chancen alene med Herlev-keeper Gasper Kroselj med et halvt minut igen. Men den arbejdsomme wing misbrugte, selv om der var tvivl om, at pucken havde været over stregen.

En skændsel
Tredje periode blev en skændsel at overvære. Tyrene havde absolut ingen lyst til at levere varen, og så kunne Herlev uden de store problemer begynde at skøjte sejren og håneretten i hus. Nicholas Phillips gjorde det til 0-3 i powerplay efter otte minutter.

Mikael Christensen, der har været en af Rødovres bedste i sæsonen og især i de seneste fem kampe, fik reduceret fire minutter senere – også i powerplay.

Trods målet formåede Mighty Bulls ikke at omsætte det kortvarige momentum til yderligere scoringer. Dertil var cheftræner Brad Grattons tropper alt for opgivende og udmattede at se på – også selv om slutspillet venter lige om hjørnet. Attituden var pinlig.

I stedet kunne Nicki Kisum lukke og slukke med få minutter igen. Han fik let spil, og målmand Sebastian Dahm så skidt ud i situationen, hvor pucken blev sendt af sted fra mellemdistancen. En helt fortjent sejr til Herlev, der viste langt større mod på tingene og leverede større fight.

Tankevækkende optakt
Rødovre har med nederlaget tabt de seneste fem kampe og må siges at have fået en katastrofal dårlig optakt til det kommende playoff. Mod Herlev skuffede samtlige spillere, og ganske tankevækkende, at holdet ikke virkede mere klar, når truppen, på nær sygdomsramte Anders Schultz, er fuldtallig.

Efter aftenens sidste grundspilsrunde valgte top-4-holdene deres modstander i kvartfinalen direkte på TV 3 Sport 1. Herning Blue Fox havde et godt øje til Rødovre, og første opgør finder sted på fredag på den jyske hede.

Rødovre var i øvrigt populær blandt de højest seedede hold. Havde Herning ikke valgt tyrene i kvartfinalen, så havde Frederikshavn gjort det, lød det fra nordjydernes assisterende træner, Mike Grey.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top