Annonce

Hver fjerde vinder over SKAT
skattecenter_070308_BP.jpg

Venstre og Konservative synes ikke man skal låne 21 millioner for at finansiere næste års budget, og så ville de to partier gerne have sat skatten ned.

“Det giver tryghed for borgerne at vide, at de kan klage til en uafhængig instans, mener Skatteankenævnets formand. Foto: Arkiv
tryghed Hver fjerde borger, der klager over deres skat, får helt eller delvist medhold i Skatteankenævnet. ”Det giver tryghed for borgerne, at man kan anke SKATs godkendelser til et selvstændigt nævn,” mener nævnets formand.

Det er de færreste mennesker, der er helt tilfredse med deres skattebillet. 84 borgere på Vestegnen har dog været så utilfredse, at de har klaget til Skatteankenævnet. Og det var tilsyneladende en god idé.
13 procent af klagerne har fået fuldt medhold i deres anker, og yderligere 13 procent har fået delvist medhold.

”I langt størstedelen af tilfældene har Skatteankenævnet dog stadfæstet SKATs afgørelse,” oplyser Helge Møller, der er nævnets formand.

Annonce

Gratis at klage over SKAT
 Skattenævnet Københavns Vestegn er en lokal lægmandsinstans, som behandler klager over skatteansættelser for borgerne på Vestegnen.
”Skatteankenævnets sagsbehandling er et attraktivt tilbud til enhver borger, der er uenig i en afgørelse truffet af SKAT. Nævnet medvirker dermed til at øge befolkningens tryghed ved skatte- og afgiftssystemet. Og det er gratis at klage,” påpeger Helge Møller.
Ud af de ialt 84 indkomne klager i 2012, omhandlede hele 71,4 procent selve skatteansættelsen, mens genoptagelse af Skatteankenævnets tidligere afgørelser af sager blandt borgerne på Vestegnen har ligget på 11,9 procent af de indgivne klager.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top