Annonce

Groft røveri i Rødovre Centrum
Untitled-1.jpg
Hvis du genkender manden (A) på billedet, eller har oplysninger om en grøn motorcross motorcykel, der kører rundt i lokalområdet, så kan du rette henvendelse til Københavns Vestegns Politi på tlf. 43 86 14 48. Foto: politiet
politi Politiet beder offentligheden om hjælp i forbindelse med et groft røveri mod en kvinde ved Danske Bank i Rødovre Centrum. Kviden blev truet med en pistol, da hun ville aflevere dagens omsætning i banken.

Fredag den 25. januar kl. 19.06 begik en ukendt gerningsmand et groft væbnet røveri ved Danske Banks dropboks i Rødovre Centrum. På overvågningsbilleder kan Københavns Vestegns Politi se, at gerningsmanden ventede ved cykelstativerne ud for banken (ud mod Rødovre Parkvej), hvor han stod og talte i telefon i ca. 10 minutter, mens han udså sig et offer.
I første omgang forsøgte gerningsmanden at røve en mand, der ligeledes var i færd med at aflevere penge i Danske Banks dropboks, men da det mislykkes, rettede han pistolen med kvinden og slap væk med butikkens omsætning på 6000 kr.

Grøn motorcykel
 Et vidne har fortalt politiet, at gerningsmanden efterfølgende kørte væk fra centeret i retning mod Rødovrevej på en grøn motorcross motorcykel med noget rødt på hjulene.
Hvis du genkender manden på billedet, eller har oplysninger om en grøn motorcross motorcykel, der kører rundt i lokalområdet, så kan du rette henvendelse til Københavns Vestegns Politi på tlf. 43 86 14 48.

Annonce

Kæder røverier samme

I forbindelse med røveriet den 25. januar har politiet en mistanke om, at samme gerningsmand mulighed kan stå bag et lignende røveriforsøg samme sted sammen med en anden person den 10. januar. Signalementet passer, og fremgangsmåden er den samme. Her blev en person passet op af to uidentificerede gerningsmænd, der forsøgte at fraviste forurettede en pose med dagens omsætning. Forurettede blev væltet omkuld af gerningsmændene, men de måtte løbe fra stedet uden udbytte, idet tre vidner kom til og jagede gerningsmændene på flugt.
I forbindelse med røveriet den 10. januar vil politiet gerne tale med de tre vidner, der hjalp forurettede, og jagede de to gerningsmænd væk fra stedet.

Gerningmand A beskrives således: 

Mand, 20-30 år, 175-180 cm høj. almindelig af bygning. Han var iført en lys hættetrøje med camouflagemønster i mørkere grå eller brune farver, mørke bukser (formentlig blå) og lyse sko. Han var iført mørke handsker og havde en sølvfarvet pistol skjult i bukselinningen. Talte dansk muligvis med accent.

 I forbindelse med røveriet den 25. januar har politiet en mistanke om, at samme gerningsmand mulighed kan stå bag et lignende røveriforsøg samme sted sammen med en anden person den 10. januar. Signalementet passer, og fremgangsmåden er den samme.

I forbindelse med røveriet den 25. januar har politiet en mistanke om, at samme gerningsmand mulighed kan stå bag et lignende røveriforsøg samme sted sammen med en anden person den 10. januar. Signalementet passer, og fremgangsmåden er den samme.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top