Annonce

Gratis fastelavn på Rødovregaard
fastelavn_05_190212_BP.jpg
Foto: Arkiv
fastelavn Der er gratis adgang og fastelavnsboller til alle, når Rødovregaard endnu engang inviterer til fastelavn på søndag.

Børnene vil blive delt op i to grupper, og de mindste Special Occasion Dresses vil slå katten af tønden indendørs. Der skal i alt kåres fem kattekonger og prinsesser. Den daglige leder af Rødovregaard, Bent Hansen, glæder sig. “Vi vil også forsøge at finde frem til nogle af de børn og voksne der har gjort noget ekstra ud af deres påklædning,” siger han. Fastelavnsarrangementet arrangeres i samarbejde med Heerup Museum, DUI Leg og Virke, Special Occasion Dresses Socialdemokratiet og Rødovregaard. Herlighederne starter kl. 10.00.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top