Annonce

Godkendte cykeldage i Ballerup
magnus-junckerCK-fix-6dagesloeb_41_020213_BP.jpg
Magnus F. Juncker kom ind på en samlet fjerdeplads sammen med sin klubkammerat Kristian K. Eriksen i par nummer 9. Foto: Brian Poulsen
Cykling Det blev ikke til podieplaceringer for de otte ryttere fra CK Fix ved Mini 6-dagesløbet i Ballerup. Det samlede indtryk er dog positivt, og vi bringer her sidste del af Malthe Munchs dagbog fra de spændende cykeldage.

Otte cykelryttere fra CK Fix i alderen 12 til 14 år har fået en stor oplevelse over den seneste weekend i Ballerup Super Arena. Finaleetapen blev kørt i tirsdags, og selvom Rødovre-klubben kun hentede sekundære placeringer i det 14-par store felt, blev det alligevel nogle vellykkede dage.

Malthe Munch dannede par med Anton Hansen (anden klub) i par nummer 11, og det håbefulde par endte i den bedste halvdel via en flot syvendeplads. Vi bringer her Munchs dagbog fra de sidste tre dage af løbet, søndag, mandag og tirsdag.

Annonce

Resultaterne for de øvrige CK Fix-ryttere kan ses under finaledagen, tirsdag den 5. februar.

Søndag den 3. februar:
Det er den store børneeftermiddag i dag og der forventes omkring 5-6.000 tilskuere – viiiildt at køre foran så mange mennesker.
Vi skulle møde kl. 12.00 så jeg kunne da sove bare lidt længe. Havregryn til morgenmad er bare super at køre på, så jeg spiste en stor portion. Og fik igen-igen pastasalat og grovsandwich med til at spise mellem løbene – tror jeg snart bliver træt af pastasalat.
Man kan godt mærke på alle rytterne at de er ved at blive lidt trætte, men det er også hårdt at køre omkring 44 km/t i gennemsnitsfart.
Dagens etape var 50 omgange og jeg synes at det gik godt. Jeg blev nr. 2 i første spurt og fik 3 point, men desværre ikke noget i de 2 næste spurter, men blev nr. 5 og er godt tilfreds. Kristian og Magnus var med fremme og fik point i alle spurterne og blev en flot nr. 2 på dagens etape, men også Eskild og Matias fik point.
Vores placeringer er nu; Kristian og Magnus nr. 4, Eskild nr. 5, Malthe nr. 6, Oliver nr. 7, Matias nr. 8, Mads nr. 13 og Christian nr. 14.
Christian blev sammen med makkeren Katrine kåret som dagen fighterpar – de ligger på sidstepladsen men kæmper bare så flot.
Der skulle køres parudskilningsløb for de 8 bedst placerede par – og dér havde vi 6 CK Fix’ere med. Jeg blev nr. 4, Kristian og Magnus blev nr. 3 og Matias vandt den sidste spurt efter at have været bagud med 25-30 meter. Det var superflot og hele hallen klappede.
Indtil i dag havde der ikke været nogle styrt hos os, men pludselig skete der bare 2 styrt lige efter hinanden – heldigvis skete der ikke noget.
Senere skulle der være et løb mellem Post Danmark og Team Zulu – her skulle 2 miniryttere være med, Caroline og Magnus Tuxen. Desværre styrtede 2 af Team Zulu-rytterne lige ned i Caroline, som slog sig rigtig meget og måtte på hospitalet. Heldigvis er der ikke sket noget alvorligt med hende – hun har slået sig og fået brændemærker – og vi har hørt, at Caroline kommer i morgen. Det er vi alle glade for og hun er bare så sej.
Efter løbet gik vi på restaurant med en rytter fra Fyn og hans far og fik noget lækkert italiensk mad – der SKAL også være plads til hygge. 

eskild-roenhede_CK-fix-6dagesloeb_54_020213_BP
Eskild Rønhede fra par nummer 3 blev samlet femmer ved Mini 6-dagesløbet i Ballerup Super Arena. Foto: Brian Poulsen

Mandag den 4. februar:
Jeg skulle have været i skole i dag men var bare SÅ træt. Mor lod mig sove og jeg vågnede først af mig selv kl. 12.10 – efter næsten 13 timers søvn. Det er altså hårdere end man lige regner med. Vi skulle først være ude på banen kl. 17.30 så der var godt tid i dag.
Da vi kom op på inderkredsen lige inden vi skulle køre, spillede de ”Gangnamstyle” og så var vi 7-8 ryttere, der begyndte at danse mens min makker Anton var dommer. Det er altså fedt at vi kan have det så sjovt sammen selvom vi jo er konkurrenter på banen. Inden vi startede, skulle Caroline lige køre en æresomgang fordi hun kom til start efter det slemme styrt i går – alle publikummer klappede og det gjorde vi ryttere også.
Parløbet på 50 omgange gik nogenlunde, det kan både ses og mærkes at vi alle er ved at være dødtrætte. Jeg fik desværre ingen points i spurterne men det gjorde både Matias, Eskild og Kristian og Magnus.
Kristian og Magnus blev bedste CK Fix’ere på 4. pladsen, så kom Matias, Eskild, Oliver og jeg selv på 5. – 8. pladsen.
Den samlede stilling er nu; Kristian og Magnus nr. 4 med 30 points og de er kun 2 points fra 3. pladsen, Eskild nr. 5 med 20 points, Malthe nr. 6 med 14 points, Matias nr. 7 med 11 points, Oliver nr. 8 med 8 points, Mads nr. 13 og Christian nr. 14 – begge med 0 points.
Det bliver spændende i finalen for vi ligger meget tæt og det er bare om at få scoret points i finalen for at beholde min 6. plads.
Efter løbet skulle vi fotograferes med de professionelle ryttere, så vi fik alle taget billeder sammen med det voksne par, der har samme nummer som os selv. Vi fik lov til at komme ind til dem ved deres kabiner og se hvordan de lever i de timer, de er på banen. De var smadder søde ved os og det var sjovt at være derinde.
Jeg ville gerne være blevet i hallen noget længere, men mor synes vi skulle hjem så jeg kunne sove og blive frisk til finalen. Øv altså, men hun har jo nok lidt ret. Så jeg puttede ved 22.30-tiden. 

christian-moeller_CK-fix-6dagesloeb_52_020213_BP
Her er det Christian Møller, der kæmper med sin makker Katrine Houmøller ved lørdagens etape. Foto: Brian Poulsen

Tirsdag den 5. februar:
Selvom jeg kom tidligt i seng sov jeg helt til kl. 11.15
Det var nok meget godt for der er jo finale i dag og jeg VIL altså prøve at få nogle points i spurterne. Det kunne være lidt fedt hvis jeg kunne beholde min 6. plads – jeg har jo kun kørt cykelløb i 6 måneder, så jeg er selv rigtig godt tilfreds. Og bare dét at blive udtaget og være med er stort.
Vi skulle være på banen kl. 17.30 og jeg kunne mærke at jeg var spændt på hvordan det skulle gå.
Vi skulle køre den store præsentationsrunde som vi også gjorde den første dag, altså hvor vi alle kører parvis på banen og bliver præsenteret for publikum. Og så var der kørende start – altså de skød løbet i gang mens vi alle kørte rundt.
Der var kun 3 points mellem min 6. plads og Matias’ 7. plads, så jeg vidste at Anton og jeg skulle passe på.
Der blev lavet småudbrud flere gange og det er hårdt at køre ind igen. Så da vi nåede 1. spurt, havde jeg ikke kræfter nok til at komme med frem og få points – det havde Matias og hans makker så de halede ind på os. Og det gjorde de også i næste spurt – øv nu stod vi helt lige. Der blev hele tiden lavet flere små udbrud og uanset hvor meget jeg prøvede, kunne jeg ikke komme frem til de forreste så vi fik slet ingen points. I den allersidste spurt fik Matias 1 point – så Anton og jeg mistede vores 6. plads.
Men jeg var nu glad alligevel – at blive nr. 7 ud af 14 par og være blandt den bedste halvdel er jeg godt tilfreds med.
For de andre CK Fix’ere gik det også ok – både Kristian og Magnus samt Eskild prøvede at stikke af – de kørte stærkt, men feltet blev samlet igen.

Slutstillingen for CK Fix’erne blev;
Kristian og Magnus blev nr. 4 med 30 point,
Eskild blev nr. 5 med 23 point,
Matias blev nr. 6 med 15 point,
Malthe blev nr. 7 med 14 point,
Oliver blev nr. 8 med 10 point,
Mads blev nr. 13 med 0 point og havde tabt 15 omgange
Christian blev nr. 14 med 0 point og havde tabt 16 omgange 

oliver-errebo_HVID_CK-fix-6dagesloeb_47_020213_BP
Oliver Errebo (hvid 4’er) kom på ottendepladsen ud af de i alt 14 hold. Foto: Brian Poulsen

Alle skulle ud på en æresrunde og vi blev fotograferet og fik blomster. Jeg gav mine blomster til mor fordi hun har hjulpet så meget med det hele under løbet og hun blev meget glad for dem.
Efter løbet skulle vi mødes til det sidste ryttermøde nede i børnerummet. Der fik vi alle sammen stor ros fra vores trænere fordi vi havde gjort det så godt, og vi fik dejlige sponsorgaver og en pengepræmie. Jeg fik 300 kr. for min 7. plads. De skal i sparebøssen for jeg sparer sammen til en fed landevejscykel.
Bagefter rendte vi rundt sammen, hyggede os, lavede fis og ballade og så finalen for de professionelle ryttere. Det er både godt og skidt at det er overstået – godt fordi vi er dødtrætte og trænger til hvile og skidt fordi vi har det så sjovt sammen. Men vi ses snart igen når landevejssæsonen starter. Og jeg glæder mig allerede til næste års Mini 6-dagesløb og vil gøre alt hvad jeg kan for at blive udtaget igen. 

Hvis nogle har lyst til at prøve at køre cykelløb kan I læse om vores klub på www.ckfix.dk

Tak fordi I ville læse med.

Mange cykelhilsner Malthe

matias-malmberg_CK-fix-6dagesloeb_46_020213_BP
Matias Malmberg kom ind på en samlet sjetteplads for de seks cykeldage i Ballerup Super Arena. Foto: Brian Poulsen

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top