Annonce

Gå i krig i din ferie
18-rollespil3.jpg
Der er masser af grunde til at gå på biblioteket i din ferie. Foto: Arkiv
vinterferie Der er dømt fede rustninger og drabelige sværd, når Rødovre Bibliotek erklærer krig i vinterferien. Her skal der nemlig både spilles Warhammer og være udklædning og gamer-café.

Vinterferien bliver måske lidt mere fredelig end den ser ud til på Rødovre Bibliotek, men den bliver ikke kedelig.
I uge otte sker der nemlig lidt af hvert blandt bøgerne, der allerhøjst bliver hevet ned fra hylderne for at tjekke regler eller for at få inspiration. Hele ugen kan du nemlig klæde dig ud i bibliotekets mange flotte kostumer. Du kan blive til en krokodille, en løve, en prinsesse og meget andet. Tirsdag d. 19. februar kan du spille Wii, X-box og playstation 3 fra kl. 11.00-13.00. Lørdag d. 23. februar kan du male små Warhammer-figurer i selskab med den erfarne instruktør Thomas Jakobsen. Du kan også lære reglerne til spillet “Warhammer-fantasy, hvis du ikke allerede kan dem. Det er gratis at være med til aktiviteterne, dog skal du en billet til Warhammer-arrangementet.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top