Annonce

Førstehjælp på Trekanten
Barselscafe-baby.jpg
Vuggedød og hjertestop rammer hvert år flere små nyfødte børn. På den næste barselscafé på Trekanten kan du lære førstehjælp, så du kan gøre en forskel, hvis uheldet er ude. Foto: Arkiv
førstehjælp Det sker ikke kun én gang, at nybagte forældre lige må tjekke om der er liv i deres nyfødte spædbørn om natten. Som regel sover de kære små bare meget dybt, men hvad hvis uheldet rent faktisk er ude? Nu kan du lære førstehjælp til spæd - og småbørn.

Den første hjælp er den vigtigste; i mere end en forstand. Førstehjælp redder hvert år masser af menneskeliv, og den indledende livreddende førstehjælp, mens man venter på ambulancen, betyder hvert år forskellen mellem liv og død for de fleste, der har fået hjertestop. Også helt små børn.
Dit barn har nemlig brug for hurtig og præcis førstehjælp, hvis ulykken er ude. Desværre er det langtfra alle, der ved, hvordan man skal gøre. Var det nu lige 8 pust og fem tryk på brystet, eller hvordan var det nu?
Grib derfor chancen og lær førstehjælp til spæd- og småbørn med Toni Mathiasen fra førstehjælp.nu, når der er barselscafé på Islev Bibliotek, Trekanten lørdag den 9. februar fra klokken 10.15-12.00 og kl. 12.15-14.00.
Toni har mange års erfaring i førstehjælpskurser, så alle er i trygge hænder.
Undervisningen veksler mellem teori og praktiske øvelser, så alle opnår både viden og de færdigheder, der er nødvendige. Læs mere om Toni Ma- thiasen på hjemmesiden
www.forestehjaelp.nu.

Billetter kan købes fra d. 1. februar. Pris: 20 kr

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top