Annonce

Formen ikke på plads
RH_damer-oeresund_01_260113_BP.jpg
Træner for RHs damer, Theis Husfeldt, mener, at flere spillere mangler en ordentlig form. Foto: Brian Poulsen
Håndbold RHs damer har haft en sæson i 2. division med blandede resultater. Holdets cheftræner mener, at flere spillere ikke har den rette form.

RHs damer, der begår sig i midten af 2. division øst, har haft en svingende sæson – både på og udenfor banen.

Theis Husfeldt overtog for Jan Bækgaard midt i sæsonen, og det gavner ikke ligefrem et hold at skifte træner på sådan et tidspunkt.

Annonce

Kampe er blevet vundet, men ligeså mange er blevet tabt, og der resterer fire kampe i sæsonen. Nogle spillere befinder sig dog ikke i den form, de burde.

”Der er nogle, der er i form, og så er der rigtig mange, der ikke er i ordentlig form. Der har jeg måske ikke været nok efter dem. Men det er voksne mennesker, og de skal selv have lyst – jeg gider ikke lege politimand. Det er ikke min trænerstil,” siger cheftræner Theis Husfeldt.

”Jeg deltager selv i løbetræningen, så jeg kan følge med i, hvordan deres form er. De skal være i bedre form, og det ved de også godt.”

Op ad bakke
Holdet har også været ramt på skades- og sygdomsfronten, og det har skabt frustrationer hos træneren.

”Jeg er måske lidt frustreret over, at der har været så meget modgang i turneringen. Vi mangler nogle spillere, og de, som er tilbage, tager ikke altid ansvar. Mange af dem er ikke villige til af ofre det, der skal til. Og det er ærgerligt, synes jeg. Så det har været lidt op ad bakke,” forklarer Husfeldt og fortsætter.

”Det handler også rigtig meget om kulturen. Kulturen i klubben og på holdet, og den har vi prøvet at bygge op i denne sæson. Jeg overtog holdet midtvejs og har ofte mangel på alternativer til spillere, som ikke er i form. Så jeg har måttet hente spillere på U18-holdet.”

Skifter træner igen
Theis Husfeldt fortsætter ikke i Rødovre efter denne sæson, og holdet skal derfor have ny træner igen. Og det er der allerede helt styr på i klubben.

”Den nuværende U18-dametræner, Michael Nielsen, og hans assistent, Kristian Danielsen, skal være 1.dametræner i næste sæson. Vi er helt på plads i forhold til, hvordan det skal se ud i dameafdelingen i næste sæson. Og vi har fået det fuldstændig, som vi vil have det. Og i øvrigt også, som spillerne vil have det. Det er lovende,” siger eliteansvarlig i RH, Thomas Anker.

Han ønsker ikke at kommentere på dameholdets nuværende form, da han ikke er med i den daglige træning med holdet. Men han er klar over, at holdet har været igennem store udfordringer.

”Det har været en udfordrende sæson. Det er aldrig sjovt at få ny træner midt i sæsonen, og de havde heller ikke den bedste opstart. Så der har da været nogle udfordringer i forhold til at få sæsonen til at glide for damholdet,” lyder det fra Anker.

Vil holde på U18-spillere
RHs damer har som bekendt allerede i denne sæson besøg af spillere fra U18-holdet. Mange af dem følger formentlig med trænerteamet op på eliteholdet i RH. Det er i hvert fald håbet fra klubbens side.

”Vi håber, vi kan holde på alle vores U18-spillere, der kommer med en god træningskultur og kan supplere de ældre på holdet. Vi gør rigtig meget for, at vores ungdomsspillere også bliver seniorspillere i klubben,” slutter Thomas Anker.

Klubben ser en stor fordel i, at U18-spillerne får muligheden for at følge det populære trænerteam op på eliten, og derved ikke så let vil blive fristet af tilbud fra andre klubber.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top