Flot slutspurt ikke nok
sebastian-bertolt_RMB-soenderjyske_11_280912_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen
Ishockey Rødovre Mighty Bulls kæmpede sig tilbage i tredje periode, men det var ikke nok mod et stærkt funderet SønderjyskE-hold. Tyrene tabte således weekendens første kamp. I aften kommer Copenhagen til Rødovre.

Rødovre Mighty Bulls-SønderjyskE 2-3
(0-1, 0-1, 2-1)
12:02 0-1 Patrick (Lykkeskov, Frank) pp1
22:16 0-2 Mads Lund (Sandgaard) sh1
44:08 0-3 Nikolaj Rosenthal (Lund, Owens)
52:40 1-3 Patrick Rasmussen (Bergholt, Contois)
57:03 2-3 Jannik Karvinen (Christensen, Terminesi)
Udv.: RMB 5×2, SE 7×2
Skud: 23-31 (8-10, 9-9, 6-12)
Tilskuere: 952

Det var langt fra nogen mindeværdig kamp, da Rødovre og SønderjyskE fredag aften mødtes i Rødovre Skøjte Arena.

Annonce

SønderjyskEs sejr var fuldt fortjent, da Rødovre spillede en halvskidt kamp med mange ukvalificerede afslutninger og fejlpasninger.

Anden periode var præget af et hav af udvisninger, og det gjorde heller ikke spillet flottere. I tredje periode fandt tyrene dog lidt af energien, da reduceringen til 1-3 blev en kendsgerning. Holdet skal have ros for en flot tredje periode, men ilden blev tændt for sent, og så kunne SønderjyskE liste hjemad med tre point.

Bedre start
Backen Sebastian Bergholt noterede sig for en assist ved målet til 1-3. Han mener, at holdet kom bedre ud til kampen end normalt.

”Vi slæbte lidt efter dem til at starte med, selvom vi faktisk kom bedre ud til kampen end normalt. Det blev meget, hvor vi løb efter dem,” siger han og fortsætter.

”I tredje periode fik vi spillet momentum over på vores side efter første scoring. Vi kørte på, men vi skulle bare have sendt nogle flere pucke ind. Det var meget ærgerligt, at vi ikke fik udlignet.”

Udvisninger ødelagde rytmen
Anden periode var som nævnt præget af masser af udvisninger, og kampen var ikke særligt velspillet i den periode.

”De mange udvisninger ødelagde lidt rytmen i kampen, og alle spillere blev ikke brugt som normalt. Der var nogle tynde udvisninger, men dommernes linie gik begge veje, så det var ikke noget at hæfte sig specielt ved,” udtaler Bergholt.

”I forhold til kampen i Esbjerg kom vi bedre fra start. Patrick, Daugulis og Ulrich satte et godt første skift i det første minut.”

Rødovres backer har en lav gennemsnitsalder, men det er ikke som sådan nogen dårlig ting, mener Rødovres nummer 13.

”Vi har tabt mange kampe med ét mål, og det er lige det sidste, der mangler. Personligt synes jeg selv, jeg arbejder hårdt i hvert skift. Vi er mange backer med samme alder, og vi er måske ikke ligeså rutineret som nogle af de andre. Så vi er nødt til at holde hinanden oppe,” lyder det.

Lokalderby i aften
I aften – under et døgn senere end SønderjyskE-kampen – lægger lokalrivalerne fra Copenhagen Hockey vejen forbi Rødovre Skøjte Arena. På forhånd ligner det tre sikre point mod et hold, der kun har snuppet 10 point i 34 kampe i sæsonen.

”Man skal aldrig undervurdere Copenhagen, så det er ikke tre sikre point mod dem. Vi skal bare være klar fra start og gå ud og krige, hvis vi vil have point,” slutter Sebastian Bergholt.

Det er i aften kl. 19, at Rødovre Mighty Bulls og Copenhagen Hockey tørner sammen i Arenaen. Kampens hoveddommere bliver Martin Engelhardt og Thomas Lassen.

Kommentarer

1 kommentar om “Flot slutspurt ikke nok”

  1. Kim siger:

    8oo tilskuere i går, skuffende men forståeligt. Grundspillet er kedeligt i sin nuværende struktur. Rødovre har bestemt gjort det ok, men man skal være mere end almindelig supporter for at gide prioritere slutspillet, hvor vi er chanceløse uanset hvem vi skal møde fra top 4. Møller er optimist og melder ud at holdet ikke bliver forstærket yderligere(og begrunder dette ud fra en økonomisk betragtning) underligt i mine øjne da Rødovre selv har været på udkig efter spillere, men tilsyneladende uden at finde den/de rette spillere. Jeg vil påstå at vi er blevet en klub uden ambitioner på seniorniveau, specielt i en tid hvor der kun skal få, men gode indkøb til at blande sig i medaljekampen.

    I tedet for dyrt indkøbte importspillere fra bl.a. Canada(og på opfordring fra en tilsyneladende ikke særligt dygtig agent)burde vi gå tilbage til at hente vores udenlandske profiler fra andre danske klubber, eller ligaer i Europa hvor vi ved selvsyn kan følge deres udvikling. Jeg vil i denne sammenhæng lige nævne Gotto, Ricci, Nikiforuk, hvor var Rødovre henne da deres respektive klubber offentliggjorde, at de pågældende spillere ikke indgik i klubbernes fremtidsplaner. Typisk Rødovre at vente til markedet er støvsuget for profiler.

    En nøgtern konstatering, vi kan ikke lave mål, derfor slutter Rødovres sæson inden slutspillet når at komme rigtigt i gang, måske allerede efter 4 kampe. Jeg håber alt det bedste for Rødovre i denne sæson og vil naturligvis støtte dem så meget som overhovedet muligt. Alligevel kan det vise sig at blive en dyr beslutning, at man ikke har valgt at tilføre holdet 1 eller 2 kvalitetsspillere frem mod slutspillet. Jeg tror bestemt at der havde været økonomi til dette, hvis man havde givet løbepas til den anonyme Terminesi. I følge beregninger foretaget i Europæsike klubber, kan man som grundregel hente 2 nordiske spillere for den samme pris som en Canadisk eller Nordamerikansk spiller.

    Forza Rødovre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top