Annonce

Fightede sejren hjem
RH_herrer-03_BP.jpg
Jacob Bønnelykke sender kanonen af sted i sejren hjemme mod Dianalund/Tersløse. Foto: Brian Poulsen
Håndbold Ifølge cheftræner for RHs herrer, favoriserede dommerne Dianalund/Tersløse, da de var på besøg i Rødovre Stadionhal. Hjemmeholdet fightede, trods modgang, sejren i hus med tre overskydende mål.

RH-Dianalund/Tersløse 27-24 (14-11)
Målscorere: Anders Larsen 10, Martin Rasmussen og Lasse Johansen 4, Kasper Due, Jacob Bønnelykke og Simon Lindholdt 3, Nicklas Mittet, Theis Kiszka og Frederik Orby 1

Bølgerne gik højt, da RH søndag eftermiddag trak to point i hus i 2. division øst, selv om dommerne dømte en skidt kamp med flere besynderlige udvisninger.

Annonce

Cheftræner for RH, Jacob Lyng Madsen, fik også vraget et gult kort til sig i første halvleg af ren frustration over kendelserne. Hjemmeholdet dominerede dog første halvleg og førte med tre ved pausen.

Gik med på udeholdets galej
I anden halvleg gik kampen hen og blev helt lige, og der blev givet alt i nærkampene. Rødovre-keeper Thorkil Andersen stod en god kamp med flere flotte redninger.

”Det burde ikke blive så spændende til sidst. Der var ingen tvivl om, at udeholdet kæmpede stort, for de ligger nede, hvor de har brug for pointene. De sloges med alle midler, og uheldigvis gik vi med på den galej,” forklarer Jacob Lyng Madsen.

”Der var mange infights. Vi fik fem udvisninger, og de fik kun én. Det synes jeg ikke, er helt ligeligt fordelt. Dommerne dømte en sløj kamp og dømte til Dianalunds fordel, og til trods for det, står deres træner og brokker sig til dem.”

Mistede fokus
Kampen var målfattig i forhold til, hvad det normalt er, når Rødovre spiller kamp. Men det er der en forklaring på.

”Det var mest fordi, vi i anden halvleg mistede fokus på håndbolden og gik med i det slagsmål, det langt han ad vejen blev. Det blev mere fight end godt spil. Og vores udvisninger gjorde også, at vi skulle kæmpe i undertal og for vores mål,” lyder det fra Rødovre-træneren, der så en attitudeændring fra anden halvlegs start.

”Efter en god første halvleg, kom folk ud og blev mega stresset i anden halvleg og kørte med på deres galej. Spillerne kom slet ikke ind i det fokus, de skulle være. Så kampen gik hen og blev tæt til sidst.”

Vil bevare tredjeplads
Med sejren rykkede RH op på tredjepladsen i 2. division øst, og den placering har holdet ikke i sinde at smide væk.

”Målet lige nu er at holde fast i tredjepladsen. Hvis der bliver givet nogle gaver i forhold til andenpladsen, så tager vi gerne den. Vi går efter andenpladsen, men det er nok mest realistisk at bevare tredjepladsen. Det er også klart godkendt og måske mere, end vi havde forventet fra sæsonstart,” slutter Jacob Lyng Madsen.

RH spiller igen på lørdag, når holdet ude skal møde Team HK Køge kl. 15.30. Der resterer fire kampe i denne sæson.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top