Annonce

Fatal finish for RH
RH_damer_02_BP.jpg
Jannie Spelmann lægger an til skud i étmåls-nederlaget hjemme mod Freja HK. Foto: Brian Poulsen
Håndbold I de sidste fem minutter i hjemmekampen mod Freja HK tog RHs damer nogle beslutninger, der blev fatale. Det unge mandskab tabte med blot ét enkelt mål.

RH-Freja HK 21-22 (12-13)
Målscorere: Jannie Spelmann og Karina Jørgensen 5, Mia Brøndum 4, Trine Dujardin 3, Katja Eigemann 2, #17 og #21 1

RHs damer og Freja HKs ditto spillede lige op søndag eftermiddag i Rødovre Stadionhal. Hjemmeholdet holdt gæsterne fra fadet indtil fem et halvt minut inde i kampen, men herefter var stillingen næsten helt lige indtil pausen.

Annonce

I anden halvleg fortsatte kampen med at være spændende, og der blev gået til stålet i alle tænkelige situationer. RHs Katja Eigemann modtog et rødt kort efter tre to-minutters udvisninger i løbet af en kamp, der havde masser af nerve.

U18-spillere tager en tørn
Cheftræneren for RH fortæller først og fremmest om et mandskab, der ikke har spillet sammen så lang tid, og som må undvære nogle profiler.

”Det er et anderledes hold, vi spiller med nu, end for bare nogle måneder siden. Alexandra Banfalvi er stoppet af private årsager, og Mia og Mette Bertolt er ikke med. Vi har så nogle U18-spillere med i stedet for,” siger Theis Husfeldt, der raser over de sidste fem minutter af opgøret.

”Vi spillede udmærket, men vi brændte bare en del chancer. I de sidste fem minutter lavede vi sindssygt mange fejl ved at tabe og smide bolden væk. Vi nåede ikke at sætte spillet op, før der blev afsluttet. Det skal man ikke mod et rutineret hold som Freja, der har været i 2. division i mange år.”

Hovedet under armen
Hjemmeholdet fik muligheden i overtal et par gange, men det fungerede ikke optimalt for det unge hold.

”I overtal spillede vi også skidt, og så bliver det svært at vinde. Der er nogle nye spillere med, som skal lære hinanden at kende, så man kan selvfølgelig heller ikke bare forvente, det vil køre fra start,” bemærker Husfeldt, der igen omtaler de sidste fem minutter med en hård tone.

”I de sidste fem minutter spillede vi med hovedet under armen og fulgte ikke aftalerne, så der har vi meget at lære. Vi har mange unge og urutinerede spillere, og det skinnede så også igennem til sidst. Man er nødt til at have noget disciplin og følge de aftaler, der blive indgået. Alt andet er at pisse på holdet.”

Sidste kampe uden betydning
Der resterer fire kampe for RH i denne sæson, og med en placering midt i tabellen for 2. division øst er der hverken chance for at blande sig i topstriden eller komme i farezonen i forhold til nedrykning.

”De sidste kampe har ikke den store betydning, men der er mange spillere, der mangler at vise lidt mere – også til træning. Og det drejer sig også om nogle af de rutinerede spillere.

På lørdag tager RHs damer til Bavnehøj Arena for at møde Ajax København 2. Kampen begynder kl. 15.

Senere på ugen vil vi bringe en artikel, hvor cheftræner Theis Husfeldt fortæller lidt mere om holdet og hans fremtid i klubben.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top