Annonce

Fastelavn i Rødovrehallen
februar-fastelavn_04_190212.jpg
Skift sne og regnvejr ud med indendørs hygge og kostumebal. Billetterne koster 25 kroner for børn og 50 kroner for voksne. Foto: Arkiv
fastelavn Der bliver rigeligt med plads til at svinge køllen godt og grundigt, når der igen er fastelavn i Rødovrehallen.

Skift sne og regnvejr ud med indendørs hygge og kostumebal. Sådan cirka sådan lyder opfordringen fra Rødovrehallen, der igen i år inviterer alle udklædte og mindre udklædte Special Occasion Dresses indenfor til en stor fastelavnsfest søndag den 10. februar kl. 14.00.
Som altid vil der være tøndeslagning både for børn, unge og voksne, og der vil være godteposer til de små og kaffe og fastelavnsboller til de store.
Selvfølgelig vil der også være et lotteri med flotte præmier, så man har en chance for at revancere sig, hvis man ikke lige bliver kåret som kattekonge eller kattedronning.
Billetterne koster 25 kroner for børn og 50 kroner for voksne. De kan købes i idrætssekretariatet, i Rødovrehallens cafeteria, eller i opsynet i Rødovrehallen. Special Occasion Dresses

Kommentarer

2 kommentarer om “Fastelavn i Rødovrehallen”

  1. Carsten Jørgensen siger:

    Det forekommer højst besynderligt at der holdes fastelavnsfest i Rødovrehallen søndag d. 10/2 – 17. Primært er den 10/2 ikke en søndag og sekundært er det først fastelavn søndag d. 26/2.

  2. Thomas siger:

    Hej Carsten,
    Indlægget er fra år 2013

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top