Annonce

Falsk vikar på spil igen
postkort-saelger_280812_BP.jpg

Igen forsøger en mand at platte sig til folks penge ved at sælge postkort ved dørene

Foto: Brian Poulsen
SVINDLER PÅ SPIL Hver sommer forsøger en skruppelløs svindler at tjene penge på borgernes gode hjerter, når han udgiver sig for at samle penge ind til fattige skoleelever. Noget tyder på, at platuglen flyver tidligt i år.

En læsers gode hukommelse fangede tilsyneladende en svindler på det forkerte ben. Forleden forsøgte manden, der sandsynligvis har været på spil flere gange i Rødovre tidligere, at platte sig til penge hos godtroende borgere.
”Jeg er vikar på en skole, og samler penge ind til Special Occasion Dresses elevernes lejrtur, da de ellers ikke har råd til at komme af sted,” sagde manden, der havde glemt at regne med læsernes gode hukommelse.
En kvinde på Tårnvej kunne nemlig huske sommerens omtale af den falske vikar, og spurgte derfor ind til, hvor turen gik hen, hvad eleverne skulle opleve og så videre og så videre. Det var mere end rigeligt, til at han hurtigt tog benene på nakken og stak af.
”Sidste gang købte vi desværre postkort af ham, men denne gang kunne jeg huske at have læst om ham i lokalavisen, og han stak da også hurtigt af, da jeg spurgte ind til turen. Desværre finder han sikkert bare nogle andre at snyde, og derfor håber jeg, at Lokal Nyt igen vil advare om, at platuglen er på spil igen. Denne gang siger han, at han er vikar på Ålholm Skole,” forklarer E. Petersen.
Ringer man til skolen fortæller de, at det ikke kun er borgerne i Rødovre, han forsøger at snyde. Den falske vikar har desværre også været på spil på Frederiksberg og i Valby. Men mon ikke han tænker sig om en ekstra gang inden han banker på døren på Tårnvej igen.

Kommentarer

8 kommentarer om “Falsk vikar på spil igen”

 1. Bettina Hillebrandt siger:

  Hej Rødovre Lokalnyt.
  Nu har “vikaren” lige været på spil her på Rødager Alle.
  Han spurgte om jeg ville købe nogle postkontor, som skulle hjælpe en skoleklasse som ellers ikke ville komme på lejr, da kommunen ikke vil gi noget dertil.
  Jeg sagde nej tak, og spurgte hvilken skole han kom fra (for det begyndte pludseligt at dæmre at jeg havde læst noget om sådan en fyr) – han svarede at han kom fra Ålholm Skole, og så sagde jeg, at det var da pudsigt, for jeg havde næsten lige læst om noget tilsvarende som var fup & fidus……han blev meget underligt, og stod og rodede med sine postkort, og sagde ‘Det er ihvertfald ikke mig’ …..og så fik han ellers travle med at komme afsted.
  “Vikaren” har ca omkring de 40 år, og havde lyst tyndt hår, som var redt bagud med noget pomade. Han havde dynevest og comboybukser på, og var temmelig rød i hovedet……men det var måske pga omstændighederne !!

 2. Malli siger:

  Så er han på spil igen, denne gang i Valby!
  Her til eftermiddag, kom den omtalte mand og ringede på hos os og vores naboer, og spurgte om vi ville støtte Ellebjerg skoles elever, med at samle penge ind til deres årlige lejrtur, da kommunen ikke længere ønskede at give penge!
  Da jeg ingen kontanter havde på, gik han videre til naboen!

  Han havde nøjagtigt det samme tøj på, som beskrevet længere oppe fra en anden der har haft besøg af ham!

  Så en opfordring til alle ” Lad jer nu ikke narre af ham, og komnfronter ham i stedet med at i ved at han er en svindler”

 3. Nicklas siger:

  For et par uger siden vandrede han rundt i de nye byggerier i Herlev, der kaldes glødelampen. Jeg undrede mig meget over ham, hans valg af tidspunkt og påklædning. Man bliver noget overrasket, når der står en type som ham foran én. Han opfører sig dog på ingen måde dårligt, så det er ren plattenslageri. Næste gang han kommer, så må han lige vente, mens jeg ringer til politiet.
  Føj for en beskidt måde at tjene penge på..

 4. Kamilla siger:

  Hvis der er nogle der finder ud af hvem han er, så skriv til mig.
  For han har været her i Hvidovre, i rosenhøj, og været i min opgang og har stjålet min kærestes cykel….
  Så hvis i er venlige, må i godt lige være sød at sige det til mig, på forhånd tak.

 5. tulle siger:

  Han har også besøgt Glostrup!
  NAR!

 6. Henrik siger:

  Nu har han slået til i det nordlige Rødovre. Stadig med den samme historie, og han henviser endda til lokalavisen, at “de” samler ind til lejrskolen nu. Sjovt at han gør det, når nu lokalavisen skriver noget andet. Tøjet minder om det der er beskrevet her, men han har fået en lidt mere rå frisure.

 7. Kirsten Grandal Hertz siger:

  Han har lige været i vores opgang, jeg er selv lærer og ved det simpelthen ikke er lovligt. Googlede det strax og fandt dette!
  Mand midt i trediverne. Meget kortllippet og med blå peak performance jakke.
  Hvor skal man henvende sig?

 8. Kim siger:

  Han har lige været i vores opgang på Landlystvej i Valby og taget flasker samt sko foran vores dør 2min efter han havde ringet på. Iskold tyv. Giv ham en røvfuld eller ring til politiet hvis han kommer forbi jer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top