Annonce

Få hjælp til regningerne
FC15-022.jpg
Den første onsdag i hver måned kan man nu få gratis og anonym hjælp til at finde rundt i en ellers rodet økonomisk situation. Foto: Bee-Line
Hjææælp Når rudekuverterne hober sig op, mens kontoen er helt i bund er gode råd dyre. Eller er de? Et nyt frivilligt initiativ vil hjælpe gældsplagede Rødovreborgere ud af krisen helt gratis og anonymt.

Regningerne betaler ikke sig selv, og hvis ikke du selv kan betale dem, så går det galt. De fleste har prøvet at have ondt i maven over mængden af rudekuverter i postkassen. Men for mange stopper det ikke der.
De frygter måske indholdet så meget, at de ikke engang åbner brevene, og dermed ikke får betalt regningerne, og derfor kommer i større og større gæld.
Men uanset hvor stor din gæld er, så er der hjælp at hente.
Et nyt frivilligt projekt tilbyder nemlig økonomisk trængte Rødovreborgere økonomisk og social rådgivning helt anonynmt og helt gratis.
“Regningerne kan i sig selv virke uoverskuelige, og man kan have det så svært økonomisk, at man begynder at skamme sig over, at man ikke har mere styr på sit liv. I de tilfælde nærmest tør man ikke åbne kuverterne af frygt for at blive konfronteret med sin egen utilstrækkelighed, selvom man ved, at det bare gør problemet endnu større i sidste ende. men det er her, at det nye tilbud kan hjælpe,” siger Daniel Paulsen.

Risikerer gaden
 Han har skrevet speciale om børnefamilier, der er blevet sat på gaden på grundende af manglende huslejebetaling.
“Jeg er glad for, at mit arbejde kan bruges til noget specifikt, og jeg håber og tror, at tilbuddet i Foreningshuset bliver brugt. For selvom budgettet og regningerne virker uoverskuelige, så er det endnu mere uoverskueligt at blive smidt på gaden,” siger Daniel.

Annonce

Gratis rådgivning
 Rådgiverne vil være eksperter fra bankverdenen, der kan hjælpe med lånemuligheder og budget, samt uddannede socialrådgivere, der har en stor viden om hvilke muligheder man ellers har for støtte og rådgivning.
“Men de kommer alle sammen fra andre byer end Rødovre. Det er nemlig en hjørnesten, at det hele er nemt, gratis og anonymt,” understreger han.
Det eneste man skal gøre er at møde op i Foreningshuset, hvor rådgiverne sidder klar den første onsdag i hver måned fra klokken 18.30 til 20.30.
“Det passer med, at man lige har fået en masse regninger ind af døren. Dem kan man jo så tage med, så kan vi åbne dem sammen,” siger Daniel Paulsen.
Han kan kontaktes på 53 70 83 00 eller via E-mail på danielgpaulsen@gmail.com, hvis man vil vide mere om tilbuddet.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top