Annonce

”Eriks Minde”, en øjebæ af dimensioner.
politiken-forside_01_080213_BP.jpg
I en noget skarpdrejet historie, er debatten om Damhus Have nået frem til Politikens forside. Foto: Brian Poulsen
Læserbrev Frits Degner glæder sig over, at debatten om Damhus Have nu er nået frem til politiken

Frits Degner
Foreningen for Damhus Tivolis bevarelse

Jeg vil opfordre Rødovres borgere til at læse Politiken i dag, og tag et kig på forsiden. Der står om selveste Borgmester Erik Nielsen. Borgmesteren indrømmer han skjulte planer om et kontroversielt højhus ved fredet sø (Damhussøen). Sikke en borgmester at have, han har ellers bl.a. i april 2012 hårdnakket benægtet at der var aktuelle planer for den grund hvor ”Eriks Minde” skal ligge. Nu skal jeg give dig en rigtig god ide Erik Nielsen, hvad med at blive borgmester i enten Ishøj eller Brøndby. Der ville du kunne få dine lyster styret med masser af ”betonrædsler”. Har du ikke lige revet to ”Betonrædsler” ned?
Ændre kommunen med borgmesteren i spidsen ikke planerne, har borgerne mulighed for at klage til Natur- og Miljøklagenævnet.

Annonce

Jeg kan nævne, at foreningen for Damhus Tivolis bevarelse, har prøvet at komme i kontakt med borgmesteren flere gange uden held. Jeg ved også, at boghandleren i Vanløse går ind for Tivoliets bevarelse. Boghandleren har sendt flere mail til borgmesterkontoret. Da boghandleren skruede bissen på, fik de endelig svar fra borgmestersekretæren, hvor borgmesteren selvfølgelig ikke havde tid.
Hvordan kan du blive formand for KL? Når du ikke engang har orden i eget hus? Du vil bygge dit ”Eriks Minde” på 13 etager i et fredet område, din kommune kører med underskud, du orienterer ikke borgerne ordentligt/ eller slet ikke, du har på intet tidspunkt ønsket at denne sag skulle frem, først i sidste øjeblik.

Men ”kære borgmester”, Hvis du mod forventning, skulle være så ”heldig” at påbegynde arbejdet med opførelsen af ”Eriks Minde”, ja så er der jo ikke længe til kommunevalget. Når du så bliver nød til at gå af, kunne du selv stå/betale for nedrivningen af det, der er påbegyndt/bygget af ”Eriks Minde”. Endvidere kunne du genopføre det historiske Damhus Tivoli som du vil rive ned for egen regning. Så endnu et godt råd, lad være med at smide det nedrevne Tivolis bygninger væk, så bliver det endnu dyrere for dig, da der skal bygges nøjagtige kopier. God fornøjelse Erik Nielsen, og et ”godt” kommunevalg.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top