Er alternativer til højhuset holdt skjult for kommunalbestyrelsen
Damhus-Torv-m-Damhus-Have-p1.jpg
læserbrev Den 2. januar skriver Niels Spittau, gruppeformand for Dansk Folkeparti, i et læserbrev til Rødovre Lokal Nyt bl.a.: kan nogle af indlæggene give det indtryk, at kommunalbestyrelsens medlemmer har foretaget en hovsaløsning. Det er ingenlunde tilfældet.

Af Tom Løfstrøm

Projektet har været drøftet i diverse udvalg og vedtaget i kommunalbestyrelsen.
Ingen har ej heller beskrevet et alternativ.
Jeg går ud fra at Niels Spittau mener et alternativ til et højhus.

Fem andre forslag. I den aktindsigt som jeg er i pass4sure A2180-271 besiddelse af, er der indkommet mindst syv alternative forslag, hvoraf de 5 første forslag var tæt/lav bebyggelse – altså IKKE et højhus.
Det er derfor ganske tydeligt, at Niels Spittau ikke har fået indsigt i/blevet oplyst om hvad der er gået forud for forslaget om et højhus.
Det må selvfølgelig ikke være rart for Niels Spittau at erfare, at han udtaler sig på baggrund af mangelfulde oplysninger, på trods af deltagelse i diverse udvalg. Jeg tror bestemt ikke at Niels Spittau forsøger at omgås sandheden over for borgerne i Rødovre med sin uddalelse.
Men det understreger bare, at der ingen information har været til kommunalbestyrelsen om projektet, i de næsten to år der er gået forud fremlæggelsen af forslaget.

Lukkede døre. Ved gennemlæsning af referater i i diverse udvalg, er projektet kun nævnt 3 gange nemlig:
13/11-12 Teknik og miljø – hvor der skulle behandles 12 punkter
21/11-12 Økonomi Udvalget – hvor der skulle behandles 15 punkter
27/11-12 Kommunalbestyrelsen – hvor der også skulle behandles 15 punkter
Jeg må derfor antage, at resten af drøftelserne må være foregået i andre pass4sure 920-548 udvalg bag lukkede døre, uden referater der er tilgængelige i aktindsigten.
Niels Spittau skal dog ikke føle sig forbigået med hensyn til detaljerede oplysninger omkring projektet.
Kommunalbestyrelsesmedlem Lise Lanvig (SF), kommunalbestyrelsesmedlem Kim Drejer Nielsen (K) og 2. viceborgmester og Formand for Teknik og Miljøudvalget Svend Erik Petersen (SF) bekræfter, at de heller ikke havde hørt om projektet, før end på et af ovenstående møder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *