Den bløde Blachman
kato.jpg
Kato er hovedpersonen, men mener selv, at han har samlet et drømmehold til et brag af en fest. Foto: Kasper Rygaard
vind billetter Han er indbegrebet af fest og fed musik. Nu tager Kato på turné med mixerpulten fyldt til randen af nye numre. Men hvad mener hitmageren egentlig om Celine Dion, X-Factor og Harlem Shake?

Vi har tappet fem dugfriske rygter fra vandrørene om en af Danmarks førende kunstnere. Manden der startede sin musikalske karriere som 12-årig DJ i Thisted, men som siden har lavet hit på hit med blandt andre Snoop Dogg.
Fredag den 1. marts skruer Kato op for bassen i Viften, og du kan brage med til en koncert, hvor et af de varmeste DJ-navne herhjemme, Kongsted er med som special guest. Det er også Brandon
Beal, som var med da Kato indspillede ‘Never Let U Go’ sammen med Snoop Dogg og Electric Lady Lab, som han lavede guldsinglen ‘Alive’ sammen med i efteråret.
Men er det rigtigt, at du fik idéen med at droppe deciderede opvarmningsbands, under en en virkelig dårlig koncertoplevelse med en virkelig rådden opvarmning?
“Altså jeg har samlet noget af et drømmehold. Kongsted er måske Danmarks bedste DJ, så det ville under alle omstændigheder være forkert, at kalde ham opvarmning. Ligesom de andre, er han en del af showet. Jeg vil gerne give publikum en helhedsoplevelse, og der vil være en masse overraskelser.”

Du var med i fag-juryen ved dansk Melodi Grand Prix i år, og nu drømmer du om at blive dommer i X-Factor.
“Jeg har været i spil som dommer til X-factor flere gange, men det er ikke noget jeg drømmer om at få på mit visitkort. Men jeg elsker at arbejde med talenter og se, hvordan de griber musik an på. Så føler jeg også, at jeg lærer noget og bliver sindssygt inspireret. Så jeg ville overveje det kraftigt.”

Annonce

Efter dit samarbejde med Snoop Dogg planlægger du nu et samarbejde med Celine Dion.
“Hvis jeg kunne lide hendes musik ja. Hun har en rigtig fin stemme, den er bare anstrengende at høre på i længden. Men hvis hun stod i mit studie og sagde, lets make a hit, så ville udfordringen være at få hende med på noget nyt. Jeg vil ikke gøre mig til smagsdommer over nogen. I dag sviner alle hinanden og artisterne til, og det gør ondt, for det er ikke alle, der har lige brede skuldre. Det påvirker mig meget, når jeg ser kollegaer få en ordentlig tur på eks. Facebook og Youtube.”

Det nye album hedder Behind Closed Doors, fordi dit pladeselskab ikke ville acceptere Discolized 3.
“De er meget glade for, at vi ikke skal lave en Discolized Absolute Music. Navnet kommer sig af, at jeg låste mig inde i mit nye studie i Århus. Jeg lavede en omvendt Josef Fritzel på mig selv. Men det er en titel, der er inspireret af, at der har været meget store forventninger udefra, så er det sjovt nu at skulle afsløre, hvad der var bag de lukkede døre. ”

Det er ren og skær tilfældigheder, at Dessert Walk ikke er blev et lige så stort fænomen som Gangnam Style og Harlem Shake.
“Det havde jeg jo håbet, at det ville blive. Ej vi har faktisk snakket om at lave en dans til det, men det var lidt for cheasy den-gang. Her tre år efter kan man sige, at vi burde have gjort det, men måske man stadigvæk kan nå det, så hvis der er nogle kreative folk, så må de gerne optage en dans og sende den til mig,”

 

Kom til et brag af en baspumpende koncert fredag 1. marts i Viften – Billetter kan købes på
Billetnet.dk

VIND BILLETTER TIL KATO I VIFTEN

• Nu kan du sammen med en ven komme gratis til Katos koncert i Viften på fredag.

• For at deltage i konkurrencen skal du sende en SMS med KATO efterfulgt af dit navn til 31 12 26 10 eller en E-mail til andre@rnn.dk

• Vi trækker lod om 10 gange 2 billetter blandt alle deltagerne fredag morgen kl. 10.00 (samme dag som koncerten), så hold øje med din mobil og din mail.
Vinderne får nemlig direkte besked.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top