Annonce

Dagbog fra Mini 6-dagesløbet
malthe-munch_CK-fix-6dagesloeb_49_020213_BP.jpg
Malthe Munch er her i aktion ved lørdagens etape i Ballerup Super Arena. Foto: Brian Poulsen
Cykling CK Fix er i øjeblikket repræsenteret med otte ryttere i Mini 6-dagesløbet i Ballerup Super Arena. En af rytterne, Malthe Munch, skriver dagbog fra dagene. Klik ind og læs om de første tre dage.

Følgende er dagbogstanker fra CK Fix-rytteren Malthe Munch. Han fortæller om de første tre dage af Mini 6-dagesløbet, torsdag, fredag og lørdag. Læs også mere om de øvrige rytters hidtidige resultater på banen i Ballerup Super Arena.

Torsdag den 31. januar:
Startede dagen med at være i skole i 4 timer, så ellers hjem og hvile, spise og lade op. Vi skulle møde kl. 17.00 og holde ryttermøde og varme op på ruller.
Kl. 18.30 gik vi fra børnerummet, hvor vi opholder os når vi ikke kører på banen, og kom op på inderkredsen – pludselig fik vi bare sommerfugle i maven. Vi skulle præsenteres for publikum mens vi kørte på banen – vildt fedt at køre for så mange publikummer. Det første løb var et parløb over 40 omgange – den første spurt var efter 10 omgange og jeg havde sat mig for, at den ville jeg vinde – også selvom den ikke talte med i regnskabet for her kunne man vinde en taske med gode ting i – så jeg stak af og fik et pænt forspring – og jeg vandt spurten – fedt. Min makker Anton og jeg fik også points i de næste 2 spurter men de andre var altså bare stærkere, så det var par nr. 7 der vandt. Gennemsnitsfarten var 45,18 km/t så det gik altså stærkt. Da de havde kørt æresrunde blev der sagt i højtaleren, at ”Malthe Munch og Anton Hansen er kåret som dagens fighterpar” og så blev vi sendt på æresrunde. Det var en vildt fed oplevelse.
Senere skulle Anton køre pointløb og jeg skulle køre udskilningsløb. Desværre fik vi ikke point i de to løb, men min klubkammerat, Kristian Kaimer Eriksen, vandt pointløbet og Oliver blev nr. 2 i udskilningsløbet – super flot. De andre CK Fix’ere gjorde det også super for alle kæmpede flot. Så lige nu er stillingen for CK Fix’erne;
Kristian og Magnus er på 3. pladsen med 10 point, Matias er på 5. pladsen med 4 point, Oliver er nr. 6 med 3 point, Eskild er nr. 7 med 3 point, jeg selv er nr. 8 med 2 point, Mads er nr. 13 med 0 point og Christian er nr. 14 med 0 point.
Efter et bad og noget mad, fik vi lov til at rende rundt sammen og se de professionelles løb – heldigvis har jeg fået fri fra skole og kan sove lææææænge i morgen. 

Annonce

kristian-kaimer-eriksen_CK-fix-6dagesloeb_62_020213_BP
CK Fix’eren Kristian Kaimer Eriksen er her i front ved lørdagens Mini 6-dagesløb. Han vandt pointløbet ved torsdagens udfoldelser. Foto: Brian Poulsen

Fredag den 1. februar:
Årh jeg sov længe – lige til 12.15 – skøøønt. Spiste masser af havregryn til morgenmad – jeg var sulten. Hyggede, var på Facebook og gjorde mig klar.
I dag skulle vi køre 50 omgange og jeg ville altså prøve at kæmpe mig op på resultatlisten så jeg aftalte en god taktik med min makker, Anton. Pludselig var der nogle der gik i udbrud og de fik et laaaangt forspring. Øv – hvis de vandt en omgang ville det ikke være så godt for os andre, så vi var nogle stykker, der kørte dem ind igen. I den første pointspurt blev jeg nr. 2 og fik 3 point – i den anden pointspurt vandt jeg og fik 5 point – nu var Anton og jeg pludselig i spidsen og det var vildt spændende. Desværre havde vi ikke kræfter nok tilbage til at få point i den sidste spurt, så 10’erne vandt og vi blev nr. 2. Det var så hårdt at jeg var ved at kaste op bagefter, men så fik jeg noget vand og blev okay igen.
Med vores 8 point i dag har vi i alt 10 point og det betød heldigvis at vi nu ligger på en samlet 5. plads.
Kristian og Magnus blev nr. 3 i dagens etape med 6 point – og ligger nu samlet nr. 2 med 16 point.
Eskild fik 3 point og har nu samlet 6 point på 6. pladsen.
Matias har stadig 4 point og er nu på 7. pladsen.
Oliver fik 3 point og er nu på 8. pladsen
Christian er nr. 13 og Mads nr. 14 med 0 point.
Efter løbet var der ryttermøde, vi skulle spise og i bad. Vi fik en pose med alle mulige lækre sponsorgaver – fedt. Vi blev i hallen et par timer, men vi skal være tilbage allerede kl. 11.00 i morgen, så min mor sagde, at nu var det vist på tide at tage hjem og se dyner.
Glæder mig til i morgen, og håber at Anton og jeg kan køre lige så godt sammen som i dag.

mads-rasmussen_SORT_CK-fix-6dagesloeb_56_020213_BP
Her er det Mads Rasmussen fra CK Fix, der hjælper sin makker ved lørdagens runder. Foto: Brian Poulsen

Lørdag den 2. februar:
Nøj hvor kunne jeg godt have sovet lidt længere, men det var bare om at komme ud af sengen. Jeg glæder mig helt vildt til løbene i dag, vi skal både køre parløb men også pointløb og udskilningsløb. I dag er det mig, der kører pointløb og Anton kører udskilningsløb. Det tæller med i det samlede regnskab, så jeg håber det går godt.
Vi mødtes i børnerummet til opvarmning og hygge – vi har det bare super sjovt sammen.
Mens jeg varmede op kunne jeg mærke at mine ben var ømme i dag – det var som om de var lidt stive og jeg kunne ikke rigtig få det væk.
I parløbet på 50 omgange gik det sådan nogenlunde – jeg blev nr. 4 i en spurt og fik 1 point – men 7’erne kørte som rasende og vandt 3 spurter – det var højt tempo og vi havde nok at gøre med at følge med. Benene var stadig ømme – øv. Vi blev samlet nr. 6 på etapen. Eskild og hans makker kørte et super løb, fik 5 point og blev nr. 2 på etapen. Kristian og Magnus fik 2 point og blev nr. 5.
Så skulle vi holde pause – skønt med lidt afslapning og noget mad – jeg har pastasalat, grovsandwich og frugt med for vi skal jo spise sundt.
I pointløbet gik det meget bedre, men selvom jeg fik point i 2 spurter blev vi samlet nr. 5 – og det gav ikke point i det samlede regnskab – der er kun point til de første 4 par.
Til gengæld gik det bare super for både Eskild og hans makker og for Kristian og Magnus. De var med i næsten alle spurterne og blev nr. 2 og 4 – super flot kørt.
I udskilningsløbet blev min makker desværre hurtigt udskilt – det handler om ikke at komme sidst over målstregen og det er en meget taktisk måde at køre løb på.
Men Matias gjorde det super og fik en flot 2. plads efter en spurt mod det super stærke par nr. 1. Eskild og hans makker blev nr. 4.
Christian Møller fik ”Dagens Fighterpris” søndag, fordi han og makkeren Katrine kæmper hele løbet igennem – selvom de ligger nr. sidst.
Den samlede stilling for CK FIX’erne er nu:
Kristian og Magnus på 4. pladsen med 19 point
Eskild nr. 5 med 15 point.
Malthe nr. 6 med 11 point
Matias nr. 7 med 7 point.
Oliver nr. 8 med 3 point.
Mads nr. 13 og Christian nr. 14 – begge med 0 point.
Vi skulle ikke køre lørdag aften, så jeg tog hjem og slappede af. Jeg havde tænkt mig at tage derud og kigge lidt, men var alt for træt og ville hellere sove så jeg kunne blive frisk til søndag, hvor vi skal køre parløb men også parudskilningsløb for de 8 bedste par. 

På onsdag eller torsdag bringer vi dagbogen fra de sidste dage af Mini 6-dagesløbet.  Klik forbi rnn.dk og se, hvad cykelrytterne opnåede af afsluttende resultater.

Kommentarer

2 kommentarer om “Dagbog fra Mini 6-dagesløbet”

  1. Susanne svendsen siger:

    Godt skrevet Malthe

  2. anne nieminen siger:

    Rigtig godt skrevet og godt kørt 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top