Annonce

Bunker by night
ejbybunkeren_02_070912_BP.jpg
Alle er velkommen til selv at tage deres egne lommelygter med, men man kan også låne en i Ejbybunkeren. Læs evt. mere om Ejbybunkeren på vestvolden.dk. Foto: Brian Poulsen
historie Oplev Rødovres før så hemmelige koldkrigsbunker i mørke.

I vinterferien kan du få en særlig og særdeles mørk oplevelse i Ejbybunkeren på Vestvolden. Koldkrigsbunkeren har åbent alle dage i ferien fra kl. 11.00 til 19.00, og fra kl. 16.00 vil lyset være slukket i bunkeren.
“Vi slukker alt lyset i bunkeren, så det kun er installationerne der er tændt. Bunkeren har altid været hemmelig og omgæret af mystik, og det er den idé vi leger videre med nu. Bunkeren har det her labyrint-præg og når vi slukker lyset, bliver oplevelsen af at gå på opdagelse endnu mere intens,” fortæller Martin Jespersen, der er daglig leder af oplevelsescenteret.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top