Annonce

Bruger rockguitar som flyvende tidstæppe
timemachine.jpg
Timemachine og 'Rockguitarens historie' har via næsten 400 skolekoncerter været rigtig mange børns første oplevelse med rigtig live musik. En ægte og sober oplevelse langt væk fra dommerpaneler, iscenesættelse og tv-magi. Foto: Presse
koncert for børn Rejs med Casper gennem den elektriske guitars historie.

Hvem siger, at historie er kedeligt. Ikke Casper i hvert fald. På sin 14 års fødselsdag går hans højeste ønske i opfyldelse, da han får den elektriske guitar han så længe har drømt om. Men det er sværere at spille på sådan en, end man lige skulle tro. Heldigvis for Casper venter både Chuck Berry og Jimi Hendrix i tidsmaskinen for at hjælpe ham.
Det gør de i et inferno af parykker, tøj, instrumenter og rock-rigtige attituder, leder Timemachine os igennem rockguitarens historie – fra midt 50’erne op til i dag. En historie der på mange måder er en del af vores alles kulturbaggrund.
Timemachine er en fascinerende, lærerig og meget underholdende rejse, både for Casper og publikum. Eventyret fortælles, med underlæggende stemningsskabende lydkulisse, pre-indtalt af skuespilleren Allan Klie, mens al musikken selvfølgelig opføres live af professionelle musikere. “Rockguitarens historie” er en blanding af en koncert og et eventyr. En fortælling suppleret med masser af musikalske indslag.

Børnekoncerten spiller i Viften i morgen kl. 14.00

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top