Annonce

Børnehavebørn går Heerup i bedene
skraldekunst-biblioteket_03.jpg
Man kan se, hvad børnene har lavet ud af affald på børnebiblioteket på Rødovre Hovedbibliotek i resten af denne uge. Foto: Brian Poulsen
kreativt I Børneinstitutionen Egegården har børnene fået et helt nyt forhold til affald. I bedste Heerup stil har de i et månedlangt genbrugsprojekt forvandlet affald til noget brugbart.

Henry Heerup forvandlede ølkapsler, grydelåg og andet affald til kunst. Om der bliver kunstværker ud af børnenes kreationer i Egegården, skal være usagt, men i et genbrugsprojekt har de i hvert fald arbejdet med de tanker som pass4sure 1Z1-868 fyldte i Heerups hverdag. Nemlig at genanvende affald.
“Det er hele institutionen der har været sammen om genbrugsprojektet. Børnene har lavet ting ud af køkkenruller, skilt elektronik ad, lavet papmaché elefanter og malet på glas,” fortæller pædagog Malene Rasmussen, der ikke er i tvivl om, at børnene har fået noget vigtig viden med i rygsækken.
“Børnene har været opdelt i fire grupper, og det har bragt børnene sammen. Samtidig har de fundet ud af, hvor ting kommer fra og hvad der bliver af tingene, når man ikke skal bruge dem mere. De har set pass4sure 70-298 ting blive skabt af affald der ellers skulle være smidt ud. Det har været en spændende proces, og mange af vores børn har virkelig gået meget op i projektet,” fortæller hun.
Hvad børnene i Egegården har kreeret ud af køkkenruller og andet affald, kan man se på børnebiblioteket på Rødovre Hovedbibliotek, hvor ‘skraldemodellerne’ er udstillet resten af ugen.

skraldekunst-biblioteket_01

Annonce

skraldekunst-biblioteket_02

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top