Annonce

12.000 blev brændt af sidste år
Vesterforbrandigen_Skal_krediteres2.jpg
Vestforbrænding havde hele 12.000 gæster gennem Forbrugertjenestens forskellige besøgs- og undervisningstilbud i 2012. Foto: Presse
mange besøg Vestforbrænding havde hele 12.000 gæster gennem Forbrugertjenestens forskellige besøgs- og undervisningstilbud i 2012.

Det er aldrig sjovt at blive brændt af, men hos Vestforbrænding har man det lige omvendt. I 2012 kan man nemlig glæde sig over, at hele 12.000 gæster nåede gennem Forbrugertjenestens forskellige besøgs- og undervisningstilbud.
“601 forskellige hold gæster benyttede sig af vores tilbud i 2012,” siger udviklingschef Yvonne Amskov fra Vestforbrænding. De 12.000 besøgende er i runde tal tre besøg for hver skoledag i året og en lille stigning i forhold til 2011.

Skoleforløb
 Omtrent en fjerdedel af gæsterne benyttede sig af et af de to heldagskurser for 8.-10. klasse i Vestforbrændings WasteLab. Her arbejder klassen enten med de tekniske processer på forbrændingsanlægget, eller med de lokalpolitiske processer, der bestemmer, hvad vi skal gøre med affaldet.
“Vores mål er at vise virkelighedens affaldshåndtering og at få gæsterne – store og små – til at reflektere over deres egen hverdag. Undervisningen er altid tilpasset aldersgruppen og den enkelte gruppe, så alle deltagere får størst mulig glæde af besøget,” siger Yvonne Amskov inden hun tilføjer:
“Vestforbrænding er også åben for andre grupper af interesserede, men for skolebesøg er vi allerede booket op helt frem til sommerferien,” slutter hun.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top