Annonce

Udvalgsformand stod for skud
borgermoede_damhus_have.jpg
Flemming Lunde Østergaard Hansen havde sin sag for, da han i mandags deltog i borgermødet om Damhus Have. Foto: Red.
damhus have Der blev skudt med skarpt på Flemming Lunde Østergaard Hansen (A), da han dukkede op til mandagens borgermøde. "Gå argumentets vej," lød det fra udvalgsformanden.

Børne- og Skoleudvalgsformand Flemming Lunde Østergaard Hansen (A) priser sig måske lykkelig for, at han dukkede op en time for sent, da Naturfredningsforeningen i mandags havde indkaldt til borgermøde om Damhus Have.
Da udvalgsformanden endelig fandt en ledig stol i Loen,Windows 7 Home Premium SP1 Clave
blev mange af spørgsmålene adresseret i hans retning.
“Jeg tror ikke på, at du inderst inde går ind for et højhus,” lød et af skudsmålene rettet mod den socialdemokratiske politiker. Flemming Lunde Østergaard Hansen virkede dog ikke som en mand, der ønskede, at han var blevet hjemme. Børne- og Skoleudvalgsformanden stemte, sammen med 15 andre politikere i Kommunalbestyrelsen, ja til at sende Lokalplan 124 i høring, og på Windows 7 Home Basic Clave mødet opfordrede han alle til at komme med synspunkter til høringen.
“Det er glimrende med et møde som dette. Forslaget om Damhus Have er nu i høring, og så vil vi politikere tage endelig stilling til sagen, når høringssvarene er i hus,” forsikrede han.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top