Annonce

Tre point på halv kraft
RFC_herrer_05_030312_BP.jpg
Foto: Arkiv
Floorball Rødovre FC på halv kraft kørte en sikker seksmåls-sejr hjem søndag ude mod Helsingør FT og er med fire kampe igen i grundspillet vinder af Unihoc Floorball Ligaen øst.

Helsingør FT-Rødovre FC 4-10
(0-5, 2-2, 2-3)

Kampen mod Helsingør var på forhånd udset til at blive en overkommelig opgave for de danske mestre fra Rødovre FC. Holdet havde derfor sparet nogle profiler – blandt andre anfører Jacob Andersen.

Annonce

”Vi stillede uden tre-fire vigtige spillere, så det var et lidt decimeret hold i dag. Det var en kamp, vi skulle kunne køre hjem uden fuldt mandskab, og hvor alle så vidt muligt skulle have spilletid,” siger målmand Mike Trolle, der selv stod over. Det forhindrede ham dog ikke i at fortælle om sejren.

”I første periode bragte vi os foran 5-0 og spillede faktisk det bedste Win8Clave.com
Windows 7 Clave
floorball tempomæssigt og eksekverede også chancerne. Og det havde vi savnet. Vi kørte den hjem på cruise control derefter.”

Skal afslutte mere
RFC har vundet store sejre i løbet af sæsonen, men mod de bedste hold mangler holdet stadig at imponere.

”Det var dejligt at score så meget i første periode, men det skal vi i hele kampen, hvis vi vil vinde mod de gode hold. Vi skal afslutte noget mere på mål, for vi kan ikke spille bolden over stregen mere. Vi skal være lidt mere kyniske, og der skal trykkes på kassen. Vi har ikke scoret nok i denne sæson,” udtaler Trolle, der omvendt roser en solid defensiv.

”Bagud har vi kun lukket under tre mål ind pr. kamp, så det kan ikke væreWindows 7 Professional Clave bedre. Nu mangler vi bare fremadrettet at score flere mål.”

Der resterer fire kampe i grundspillet for Rødovre, men holdet har allerede sikret sig titlen som vinder af øst-ligaen. Inden de sidste ligakampe venter dog en landsholdssamling, som sætter kampene på standby for mestrene.

Landsholdssamling i vente
Rødovre bliver repræsenteret ved en håndfuld spillere, der de seneste år har takket nej til deltagelse på landsholdet.

”I de sidste par år har der ikke rigtig været nogen med fra Rødovre, mest fordi vi ikke har haft lysten til det. Det er ikke kun fra Rødovre, men spillere fra andre hold har også sagt ja nu, og vi har fået en ny landstræner,” slutter Mike Trolle, der selv er udtaget.

Landsholdssamlingen finder sted den 1.-3. februar, og fra Rødovre er spillende cheftræner Martin Erichsen, Marko Krogsgaard, Jannik Trolle, Jacob Andersen og altså Mike Trolle udtaget.

Rødovre FC skal på grund af landsholdssamlingen først i aktion igen lørdag den 9. februar, hvor holdet hjemme møder Hafnia FC.  Efter 17 kampe fører Rødovre med 18 point ned til nummer to fra Copenhagen SFC.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top