Annonce

Støt tyrene i aften – gratis adgang til kampen
michael-smidt_RMB-herlev_11_161012_BP.jpg
Kaptajn Michael Smidt vil inden kampen mod Odense blive hyldet på isen for mere end 600 ligakampe for Rødovre. Foto: Arkiv
Ishockey Den længe ventede gratiskamp finder sted i aften, når Odense Bulldogs endnu en gang lægger vejen forbi Rødovre Skøjte Arena. Mød op og giv Mighty Bulls fuld opbakning i bestræbelserne på tre nye point mod fynboerne.

I aften gælder det. Rødovre Mighty Bulls møder hjemme Odense Bulldogs for anden gang på fire dage, og der er måske en sæsonrekord af tilskuere på vej? Rødovre Lokal Nyt giver i hvert fald gratis adgang. Det eneste, du skal gøre, er at møde op ved indgangen.

Inden kampen vil kaptajn Michael Smidt blive hyldet for at have rundet 600 ligakampe for Rødovre. Vær på plads på lægterne og hyld en sand Mr. Rødovre. Den hårdt arbejdende forward har mere end fortjent tilskuernes hyldest.

Annonce

Den fedeste følelse
For Michael Smidt har det altid været en stor fornøjelse at løbe på isen i Rødovre Skøjte Arena.

”Efter mere end 15 år i Rødovre-trøjen er det stadigvæk den fedeste følelse at løbe ind på isen foran hjemmepublikummet. Det er en af grundene til, at jeg glædeligt har tyren og C’et på brystet, for denne passion for klubben deler jeg med alle de fans, der trofast dukker op og støtter holdet uanset hvad,” siger han.

”At have nået over 600 kampe og have klubrekorden er jeg enormt stolt af; noget jeg altid vil huske som en fantastisk tid og stor præstation i mit liv, men det er kun en bonus.”

Mr. Rødovre er formentlig et forbillede for mange unge spillere i klubben, og han er glad for at kunne dele alle oplevelser med de nærmeste omkring holdet.

”For det at kunne få lov at spille for Rødovre, dele opture og nedture med holdet, fansene, frivillige, trænere og ledere uanset hvad vi har været igennem, så står jeg her og kan sige, at mit hockeyhjerte banker for Rødovre og er stolt af at have været en del af denne klub med stolte traditioner,” lyder det fra kaptajnen.

Fire kæder i fart
Den seneste kamp var måske et vendepunkt for Rødovre, der ydmygede Odense på det groveste ved at vinde hele 5-0. For cheftræner Brad Gratton skulle det gerne fortsætte.

”Vi skal være skarpe og spille aggressivt og altid tackle ud. Det skal også være et fokus, at vi spiller smart i egen ende og gør det simpelt. Der skal hårdt arbejde til, og alle fire kæder skal spille op til det bedste og vise energi og fart,” udtaler canadieren.

”Vi tænker ikke på den seneste kamp. Vi bruger den kun til selvtillid og kører videre. Vi skal vinde noget mere på hjemmebane.”

Rødovre har to tvivlsomme spillere til opgøret. Det vil således i løbet af dagen blive vurderet om Jeff Terminesi og Patrick Rasmusssen kan spille i aften for Mighty Bulls.

Dørene åbner kl. 18, og der er kampstart kl. 19. Der forventes som nævnt mange tilskuere, så det anbefales, at man kommer i god tid. Kampens hoveddommere bliver Chris Deweerdt og Martin Engelhardt.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top