Annonce

Startpistolen er ladt
DSC_løbetræning.jpg
Astrid Klausen er her til højre, og ved siden af ses Jonathan Sydenham, DGI Løbetræner. Foto: Privat
Motion Er du en af dem, der har lovet dig selv at motionere mere i det nye år? DGI Storkøbenhavn giver nybegyndere eller let øvede muligheden for at spænde løbeskoene i selskab med andre her i Rødovre.

I 2012 arrangerede DGI Storkøbenhavn et løbetræningsforløb ved navn ”gå-lunt-løbetræning”. Tilbuddet henvendte sig til dem, der enten var nybegyndere eller let øvede, og formålet var altså ikke fra 0 til 100 på et vist antal sekunder. Det drejede sig ganske enkelt om at få flere voksne ud på løbestierne og måske blive i stand til at løbe fem kilometer.

Ægteparret Astrid og Kaj Klausen, 66 og 73 år, var nogle af dem, der tilmeldte sig tilbuddet. Det fortrød de aldrig.

Annonce

”Jeg er blevet enormt motiveret af det generelle velvære, som jeg føler, at jeg får af at løbe. Jeg har fundet et ’fristed’ i løbetræningen, hvor mit hoved bliver helt tomt for tanker. Det har en afstressende effekt, og man er så tilfreds med sig selv bagefter,” siger Kaj, der tabte otte kilo i takt med løbetræningen.

Succesen gentages
Der har været mange positive udmeldinger om sidste års løbetræning, der tog udgangspunkt fra både Hvidovre, Brønshøj-Husum og Rødovre. DGI Storkøbenhavn har derfor valgt at gentage succesen.

Startskuddet til den første træningsdag er den 12. januar fra kl. 9 til kl. 10. Forløbet varer i alt 12 uger, og der er mulighed for at støde til efter en gang eller to, da træningsforløbet er designet derefter.

Løbetræningen i Rødovre vil tage udgangspunkt fra Vestvolden for enden af Rødovre Parkvej. Holdet bliver kun oprettet, hvis der er mindst 20 deltagere.

For mere information og tilmelding til løbetræningsforløbet, se www.dgi.dk/201321068100.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top