Annonce

Små brikker blev til verdens største
frederik_puslespil.jpg
17-årige Frederik Gerner Andreasen viser stolt sit mesterværk frem. Puslespillet måler 544 cm gange 192 cm og fylder mere end 10 kvm. Foto: Red.
rekord 17-årige Frederik Gerner Andreasen har samlet verdens største puslespil. Det fylder mere end 10 kvm., er på hele 32.256 brikker og så hænger det midlertidigt i Rødovre Centrum.

17 år og allerede indehaver af en beundringsværdig rekord. Frederik Gerner Andreasen har på imponerende vis samlet et puslespil på hele 32.256 brikker. En bedrift, der skriver ham ind i historiebøgerne som en af de personer, der har samlet det største masseproducerede puslespil i Verden.
Puslespillet hedder ‘Double Retrospect’, og motiverne på de i alt 32 sammensatte billeder er designet af den berømte amerikanske neo-pop kunstner Keith Haring.
“Jeg har samlet det i perioden 2. april 2011 til 31. marts 2012. Da jeg begyndte, var jeg 15 år, og da jeg blev færdig var jeg 16 år,” fortæller Frederik, der samtidig afslører, at han fra start af ikke blandede alle 32.256 brikker i en stor pærevælling.
“Det skal så også siges, at 32.256 brikker lyder af rigtig meget, men da jeg fik puslespillet, var alle brikkerne delt op i otte poser, som hver indeholdt 4.032 brikker. Hver pose svarer til en sektion af puslespillet, som svarer til fire motiver. Dvs. jeg har ikke samlet 32.256 brikker ud i et, men jeg har lavet otte puslespil på hver 4.032 brikker. Hvis jeg havde blandet alle brikkerne sammen fra start, så ville jeg måske stadig sidde og nørkle med det endnu, da det ville være så svært, fordi alle motiverne ligner hinanden med hensyn til farver, nuancer osv.” fortæller han.
Puslespillet kan ses i Rødovre Centrum ved Café Red & Yellow.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top