Annonce

Rolig nytårsnat
rc.jpg
‘Pylonen’ er tegnet af arkitektfirmaet Kieler. En borger alarmerede brandvæsenet, da flammen begyndte at spy ild nytårsnat. Foto: Presse
nytår Vestegnens Brandvæsen havde en rolig nat på Vestegnen. I Rødovre rykkede de kun ud få gange.

Nytårsaften er traditionelt en af årets travleste dage hos Vestegnens Brandvæsen. Fyrværkeri og alkohol er sjældent en god cocktail, men i år kørte de røde brandbiler ikke i pendulfart fra den ene opgave til den anden. Vestegnens Brandvæsen kom behersket gennem nytårsdøgnet med små 18 udrykninger i hele operationsområdet, som i alt tæller fire Vestegnskommuner foruden Rødovre.
“Det har været forholdsvis roligt. Vi rykkede ud til fire episoder i Rødovre, men de var alle i småtingsafdelingen,” fortæller brandchef Poul A. Poulsen.

Ild i kunstværk
 Vestegnens Brandvæsen rykkede før midnat ud til en adresse i Brunevang, hvor der lugtede af benzin, og senere slukkede de en mindre brand i noget affald på Juelsmindevej.
Efter midnat blev der sendt flere slukningskøretøjer af sted til Rødovre Centrum.
En borger var blevet urolig, da en stor stikflamme skyd op fra en af centerets kunstværker ud mod Tårnvej.
Der var dog en god forklaring på, hvorfor kunstværket ‘Pylonen’ stod og spruttede ild.
“Pylonen er udstyret med en gasflamme og den bliver kun tændt ved særlige lejligheder. I det her tilfælde var den tændt for at markere årsskiftet,” fortæller direktør for Centerforeningen, Alex Larsen.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top