Annonce

Rødovre sælger knapt så hurtigt
24-Vedersoevej_aarets-bolig.jpg
Rødovre ligger i bunden, når det kommer til salgstider. Det viser en undersøgelse som boligsiden Boliga har foretaget. Foto: Arkiv
bolig Det tog længere tid at komme af med boligen i Rødovre i 2012 end i 2011.

Det kan godt være, at postnummeret i Rødovre er det 20. mest populære blandt boligjægerne i landet. Men noget tyder på, at der bliver brugt mere tid på at tjekke salgsopstillinger end skrevet kontrakter. Boligerne i Rødovre er nemlig i gennemsnit til salg i 158 dage, hvilket er en del mere end eksempelvis i Sydhavnen, hvor boligerne forsvinder fra Internettet på kun 82 dage.

11 dage mere
 Det viser nye tal fra Boliga, der har undersøgt, hvor hurtigt boligerne blev solgt i fjerde kvartal af 2012 og sammenlignet tallene med året før. Og salgstiden, som er antallet af dage fra boligen første gang blev annonceret på nettet, til den blev registreret som solgt, er faldet med helt op til 43 procent på landsplan. Bare ikke i Rødovre. Her tog det faktisk 11 dage længere at komme af med sine boligeri 2012 end året før. Også i København K har sælgerne oplevet en stigning i salgstiden, men ellers er der barberet mellem 14-43 procent af den tid, det tog at sælge en lejlighed i de københavnske postnumre.
På anden og tredjepladsen over største fald i salgstiderne finder man Københavns nordvestkvarter og Frederiksberg, hvor sælgerne har fået reduceret salgstiden med omtrent en fjerdel. I snit bliver lejlighederne afsat efter cirka tre måneder. Der findes dog også et postnummer i undersøgelsen, hvor boligerne er til salg i længere tid end i Rødovre.
Værst ser det nemlig ud i det centrale Odense, hvor der i snit er gået omkring et halvt år, før boligkøberne er slået til.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top