Annonce

Rødovre Gymnasium får ny idrætshal
Skopi0213011015010.jpg
Sådan kommer Rødovre Gymnasiums nye idrætshal til at tage sig ud. Foto: Presse
NY BYGNING: Rødovre Gymnasium poster 15 millioner kroner i en ny idrætshal. "Det har været en drøm i mere end 20 år," fortæller skolens rektor Peter Ditlev Olsen.

“Rødovre Gymnasium er et godt sted at være og et godt sted at lære.” Sådan lyder mottoet, når man klikker sig ind på skolens hjemmeside. Den intention har man naturligvis ikke tænkt sig at lave om på, og allerede i slutningen af indeværende år, vil skolen endda bygge endnu flere sten på uddannelsesfundamentet. Rødovre Gymnasium har i de senere år oplevet en stor stigning i antallet af elever, og de kommende elever der får studenterhuen på den gamle statsskole, kan se frem til at svede i helt nye idrætsfaciliteter.   
En ny idrætshal til en pris af 15 millioner kroner, skal efter planen stå klar til brug i slutningen af december måned i år. Det vindende projektforslag skaber en arkitektonisk sammenhæng og en fælles identitet for Rødovre Gymnasium, og projektet er samtidig tilpasset den kommende lokalplan for Rødovre Syd.

Udvider profilen
Rødovre Gymnasiums idrætslinjer har i de senere år været populære, og planerne om en idrætshal kommer derfor på et belejligt tidspunkt. Drømmen om større og bedre idrætsfaciliteter har dog været et ønske i mere end 20 år.
“Rødovre Gymnasium er fra 1958, og skolen har i længere tid haft behov for større og bedre idrætsfaciliteter. I dag har vi to små gymnastiksale, og vi bruger også skolens aula til idræt, men salen egner sig ikke til boldspil og fremover skal aulaen også bruges til andre formål,” forklarer Rødovre Gymnasiums rektor, Peter Ditlev Olsen. 
Gymnasiet på Hendriksholm Boulevard har i øjeblikket flere Team Danmark elever, og med den kommende udvidelse vil idrætsprofilen blive yderligere skærpet på skolen.
“Vi har i de senere år haft et stort elevoptag. Vores idrætsliner har været populære, og med den nye idrætshal kan vi skabe nogle endnu bedre rammer for undervisningen,” fortæller Peter Ditlev Olsen. 

Annonce

Musikhus udskudt
Rødovre Gymnasium havde oprindelig planer om at bygge en idrætshal og et musikhus i en og samme opbæring, men planer om et nyt musikalsk centrum, er i første omgang udskudt. “Vi har stadig planer om at opføre et musikhus, men vi venter til vi finder det økonomiske råderum,” fortæller Peter Ditlev Olsen. Han løfter samtidig sløret for, at planen om et musikhus ikke behøver ligge langt ude i fremtiden.
“Hvis succesen med skolens store elevoptag fortsætter, er det ikke urealistisk,” slutter han.
Skolens nye idrætshal forventes at stå færdig i slutningen af 2013.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top