Annonce

Rødovre FC stolte af ungdom
RFC_herrer-danske-mester2.jpg
Foto: Brian Poulsen
Floorball De er vant til pokaler og hæder i Rødovre FC, men klubben er især meget stolte af ungdomsafdelingen.

Rødovre FC har i det forgangne år igen oplevet godt med succes. Klubbens herremestre ryddede igen al modstand af vejen.

”Der skete rigtig mange gode ting i 2012. Vores herrehold vandt både Danmarksmesterskabet, pokalturneringen og blev kåret som Årets Idrætsudøver i Rødovre, mens damerne vandt bronze i Danmarksturneringen,” siger formand Thomas Laugård og fortsætter.

Annonce

”Vores 2. herre vandt Sjællandsmesterskaberne for 2. divisionshold, og ud over det vandt vores U19-hold sølv ved Danmarksmesterskaberne.”

God ungdomsafdeling
Klubben har høstet succes på seniorsiden, men særligt stolte er klubben af de yngste medlemmer.

”Det er selvfølgelig altid rart med pokaler og hæder, men en ting, vi er meget stolte af i klubben, er vores ungdomsafdeling. Vores trænere og ledere på ungdomssiden gør et kæmpe arbejde, og talenterne blomstrer frem. Vi er også rigtigt glade for at have hold i alle ungdomsrækker,” fortæller ’Lau’, der ser frem til pokalfinalerne.

”Målsætningen for 2013 er i første omgang pokalfinalerne den 12. januar i Sønderborg, hvor både vores herre- og damehold er med. Så der går vi helt klart efter guld i begge finaler, selvom det bliver utrolig svært.”

Det er dog ikke kun i pokalfinalerne, at det kan blive til succes for Rødovre FC.

”Vores U19-hold skal spille DM, og der håber vi selvfølgelig også på guld, selvom holdet er svækket, da to-tre spillere skal spille pokalfinale for 1. herre. Ellers er målet at vinde så mange kampe i ligaen som muligt for alle hold, samt at forsætte det gode arbejde i ungdomsafdelingen og forhåbentligt få endnu flere medlemmer til klubben,” slutter Thomas Laugård.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top