Annonce

Politirapport
WEB_politibil.jpg
Foto: Arkiv
politi Færdselsuheld på Tårnvej og tyveri mod guldsmed. Læs hele politirapporten her.

Tyveri mod guldsmed
Københavns Vestegns Politi efterlyser en mand og en personbil i forbindelse med et tyveri mod en guldsmed i Rødovre Centrum.
Fredag den 18. januar kl. 14.30 kom en ukendt gerningsmand ind i butikken, for at se nærmere på et guldarmbånd. Han forlod guldsmeden uden at købe noget, men han vendte senere tilbage og blev ekspederet af en anden eks-pedient. Pludselig rev gerningsmanden et guldarmbånd til sig og løb ud af forretningen.
Foran centeret holdt der en flugtbil klar, og tyven kørte væk i høj fart mod Rødovre Parkvej. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger i sagen. Gerningsmanden beskrives som:
Mand, afrikansk af udseende, 20-25 år, ca. 180 cm høj, almindelig af bygning, sort krøllet hår. Han havde kasket på. Registreringsnummeret på bilen er XM58050.
Henvendelser kan ske til vicepolitikommissær Jens Per Yndgaard på telefon 72 58 76 99.

Tårnvej lukket efter uheld
Ingen personer kom alvorligt til skade, da to biler søndag den 20. januar kl. 13.00 var impliceret i et færdselsuheld på Tårnvej. En bil kørte overfor rødt lys og påkørte i den forbindelse en anden personbil. Politiet måtte lukke Tårnvej i sydgående retning, indtil man havde fået bugseret de medtagede biler væk.
Mindreårig butikstyv
En 14-årig pige fra Glostrup blev onsdag den 16. januar kl. 11.00 taget for butikstyveri i Rødovre Centrum. Pigen havde stjålet tøj fra to forskellige butikker i centret. Tøjet havde en samlet værdi af 1198 kr. Pigens mor samt de sociale myndigheder blev underrettet om tyveriet. Pigen erkendte det ene tyveri og kun delvist det andet tyveri.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top