Annonce

Politirapport
politi-motorcykel_190911_BP.jpg
Foto: Arkiv
politi 53-årig mand anholdt for salg af narko i Islev.

Anholdt for salg af narko i Islev
En 53-årig mand er blevet sigtet efter våbenloven og for besiddelse af narkotika, efter at politiet i fredags kl. 22.45 ransagede en adresse på Hadsundvej i Islev. På adressen fandt politiet ca. 50 gram kokain. Den 53-årige mand befandt sig på adressen i Islev, men han nægtede ethvert kendskab til kokainen. Mandens hjemmeadresse i Glostrup blev herefter ransaget, og her fandt politiet mere kokain, skunk og tåregas. Manden blev anholdt og kørt til politigården i Albertslund. Han erkendte at være i besiddelse af stoffer og tåregas på hjemadressen og kokainen der blev fundet i hans garderobeskab på Hadsundvej. Han blev sigtet efter våbenloven og for besiddelse af narkotika.

Spirituskørsel nytårsnat

Annonce

2013 startede ikke bestemt heldigt for en 22-årig mand fra Eskilstrup. Nytårsnat kl. 02.40 blev han rutinemæssigt standset af politiet på Randrupvej. Her viste det sig, at den yngre mand både var påvirket af alkohol og narkotika. Han blev anholdt og kørt til politigården i Albertslund for at få taget en blodprøve. Han blev også sigtet for at køre bil, selvom han havde kørselsforbud. Den 22-årige kørte i sin fars bil. Faren blev sigtet for at lade sønnen køre sin bil uden kørekort.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top