Annonce

Piraterne var farligst
RMB-AaB-QF7-2012_37_110312_BP.jpg
Foto: Arkiv
Ishockey Rødovre Mighty Bulls pressede på i slutminutterne, men Aalborg Pirates holdt stand og vandt med 2-3 fredag aften i Rødovre Skøjte Arena. En fortjent sejr til det nordjyske mandskab.

Rødovre Mighty Bulls-Aalborg Pirates 2-3
(0-2, 1-1, 1-0)
07:43 0-1 Simon Grønvaldt (Månsson, Møller) sh1
16:09 0-2 Christian Nordntoft (Müller, Korsgaard)
21:28 1-2 Adrian Ekström (Chistyakov, Astrup)
29:32 1-3 Kasper Degn (Ehlers, Grønvaldt)
53:50 2-3 Emil Bigler (E. Rasmussen, Smidt)
Udv.: RMB 3×2, AP 5×2
Skud: 30-27 (8-9, 15-11, 7-7)
Tilskuere: 873

Det var langt fra sæsonens kønneste kamp, men der blev stor spænding om resultatet i slutminutterne. Rødovre reducerede til 2-3 med godt seks minutter, og så skulle slutspurten sættes ind.

Annonce

Det blev dog ved lige ved og næsten for tyrene, der tabte til et mere effektivt og fysisk stærkere Aalborg-hold.

Den tidligere Rødovre-back Tobias Ruelykke var på tilskuerrækkerne til aftenens kamp. Han er netop vendt hjem til Danmark efter et udlandsophold i amerikanske Chicago Steel. Den 20-årige back har ingen kommentarer til en mulig plads på Rødovres hold.

I første periode fik Rødovre chancen tre gange i overtal, men tyrene formåede langt fra at være farlige. I stedet for kunne Aalborg slå en kontra i undertal og score til 0-1 efter små otte minutter. Det var Simon Grønvaldt, der fik passeret en chanceløs Sebastian Dahm. Rødovre haltede efter og kom ikke med hjem. Det var samtidig det første baglænsmål i powerplay for Rødovre.

Rødovres bedste chance i perioden faldt, da Mike Daugulis og Patrick Rasmussen kom i to mod nul med Aalborg-målmand Magnus Åkerlund. De brændte på det skammeligste.

Fire minutter før første pause øgede Christian Nordentoft til 0-2 på en retur fra Dahm. Heller ikke her fik han meget hjælp af sine holdkammerater.

Svensker reducerede
Adrian Ekström reducerede til 1-2 efter halvandet minut i anden periode. Svenskeren kørete bag om mål og lagde pucken over i modsatte side med baghånden. Flot detalje.

Halvvejs i perioden øgede Kasper Degn til 1-3 for gæsterne. Han udnyttede igen en blunder hos hjemmeholdet, der snorksov i situationen.

Resten af perioden bød på spil frem og tilbage over isen og uden de helt åbne chancer til nogle af holdene.

Andy Contois burde have reduceret i begyndelsen af tredje periode, men amerikaneren sendte pucken over mål fra en perfekt position. Ineffektivitet hos Rødovre i aften.

Med seks minutter igen scorede Emil Bigler sæsonens første mål. Han afsluttede resolut og sendte pucken ind bag keeperen til højre for ham – endda med assist af RSIK’eren Emil Møller Rasmussen, der også kæmpede bravt i opgøret. Kampen var helt åben, og der skulle presses på i de afsluttende minutter.

Tæt på i slutminuttet
Dommerne dømte en meget tynd udvisning med fem minutter igen. Mike Daugulis måtte i straffeboksen, men tyrene klarede sig igennem to undertalsminutter. Kort efter fik Aalborg en udvisning, men på trods af et udmærket powerplay, fik Rødovre ikke udlignet.

Mighty Bulls tog en timeout og trak keeper Dahm et minut før tid. Satsningen gav ikke pote, men der var lidt tvivl om en situation få sekunder før tid. Dommerne vinkede dog afværgende ud med armene, og kampen endte 2-3.

Det var en fortjent sejr til Aalborg, der var smartest og bedst på dagen. Rødovre må ganske enkelt indse, at man ikke vinder kampe ved at misbruge powerplay efter powerplay. Og så var det et skræmmende lavt tilskuertal for en fredagskamp.

Flere spillere var ganske anonyme i en kamp, der for Rødovre niveaumæssigt lå under de seneste to sejre mod Odense Bulldogs. Rødovre er med aftenens resultater på en sjetteplads i AL-Bank Ligaen – a point med EfB Ishockey.

På tirsdag skal Rødovre Mighty Bulls en tur til Heden for at møde Herning Blue Fox.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top