Annonce

På langfart igen
RMB-frederikshavn_19_050113_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen
Ishockey For anden gang på fem dage drager Rødovre Mighty Bulls til Frederikshavn for at møde White Hawks. Denne gang gælder det AL-Bank Ligaen, og tyrene har revanche til gode efter nederlaget i semifinalen.

Der bliver rig mulighed for at tage revanche over frederikshavnerne, når Mighty Bulls igen retter kursen ind mod Nordjylland.

I fredags spillede holdene 2-2 i den første pokalsemifinalekamp på den nordjyske isflade. Og det er de fleste kendt, at White Hawks vandt returopgøret med 1-0 i Rødovre og avancerede til finalen i AL-Bank Cup.

Annonce

Fire gode kæder
Tirsdag aften er det så igen AL-Bank Ligaen, der står på tegnebrættet for Brad Grattons tropper.

”Vi skal tage derop og fortsætte det fysiske og aggressive spil. Vi bliver nødt til at eksekvere vores chancer, og det skal begynde i Frederikshavn,” siger han og fortsætter.

”Alle fire kæder spille godt, men det er helt essentielt, at vi begynder at score nogle mål. Det har i den grad manglet på det sidste, og nu skal vi til at vinde kampe.”

De to pokalkampe har formentlig tæret på kræfterne hos Mighty Bulls, og det hjalp naturligvis ikke, at de blev sendt ud af turneringen 70 sekunder før slutfløjt i den afgørende kamp.

”Det bliver endnu en hård kamp deroppe, så vi skal møde op fra starten og være med i kampen,” lyder det fra Brad Gratton.

Tre sygdomsramte spillere
Frederikshavn er a point med Aalborg i toppen af ligaen, mens Rødovre på syvendepladsen har ét point færre end Herlev. Tyrene har dog hele tre kampe i hånden i forhold til lokalrivalerne.

Ser man bort fra pokalkampene, vandt Rødovre faktisk den seneste kamp. SønderjyskE blev ude slået 1-3 kort før nytår. Den sejr kan Rødovre passende bygge videre på tirsdag aften.

Cheftræner Brad Gratton melder dog om sygdom hos tre spillere, der altså ikke kommer med til Frederikshavn. Det drejer sig om Jan Jarábek, Anders Schultz og Frederik Jakobsen.

Frederikshavn White Hawks mod Rødovre Mighty Bulls begynder kl. 19 i Scanel Hockey Arena. Kampens hoveddommere bliver Brian Nørgaard Janum og Thomas Lassen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top