Annonce

Øretæve til RH-herrer
RH_herrer-koege_12_251112_BP.jpg
Foto: Arkiv
Håndbold RHs herrer fik ikke et ben til jorden tirsdag aften på udebane mod FIF i Frederiksberg-Hallen. Holdet spillede sæsonens dårligste kamp og tabte med hele 15 mål.

FIF-RH 33-18 (18-9)

To’eren i 2. division øst, RH, fik én over nakken, da holdet gæstede FIF. To spillere måtte stå over, og det kan have kostet for herrerne.

Annonce

”Holdet leverede langt, langt under vanlig standard. Hvis vi skal finde undskyldninger frem, så var vi præget af fraværet af Kristoffer Hansen og Simon Lindholdt. Vi manglede altså to af de normale bagspillere,” siger cheftræner Jacob Lyng Madsen.

”FIF dækkede et offensivt 3-2-1-forsvar og stod rigtig godt. Vi fik ikke rigtig plads til at afslutte udefra, da de kom op og tacklede os. Så gjaldt det om at kunne overløbe dem, og det lykkedes ikke helt.”

Katastrofe-spil
Han var slet ikke tilfreds med sine spillere, der leverede katastrofalt håndboldspil i hele kampen.

”Men vi må forholde os til, hvad vi havde på dagen, og dem vi havde, leverede ikke skyggen af det, der skulle til, for at vinde. Vi fik slet ikke sat bremsen i og minimeret det katastrofe-spil, vi leverede. Jeg havde en fornemmelse af ude på bænken, at uanset hvem jeg satte ind, var der bare ikke noget, der lykkedes,” forklarer Lyng Madsen, der er forundret over holdets blot 18 scoringer.

”Når man kigger på vores resultater i denne sæson, så er det faktisk ikke unormalt, at modstanderen scorer 30 mål eller noget i den stil. Men det er helt unormalt, at vi kun scorer 18 mål, og så kan man ikke rigtig vinde kampen. Det var en offday for alle mand, og så spillede FIF også en god kamp. Men jeg var rystet over, at vores niveau kunne være så ringe.”

Coachen prøvede at guide spillerne frem til lidt succes, men det lod til, at de ikke hørte ordentligt efter chefen.

”Vores angrebsspil var usammenhængende, og folk tog simpelthen forkerte beslutninger hele tiden. Jeg fortalte spillerne, at de skulle spille nogle lange angreb, men det første, der sker, er, at man går ind og fyrer et skud af med det samme. Det var den dårligste kamp hidtil i sæsonen,” mener Rødovre-træneren.

Topopgør mod HØJ
Med en sejr kunne RH have spillet sig i front i rækken, men sådan skulle det ikke gå.

”Vi havde ellers muligheden for at spille os op på førstepladsen og få en sjov kamp på søndag mod HØJ. Men vi skal tænke på at få samlet os selv sammen og få nogle point. De to første kampe i det nye år har ikke indikeret, at vi spillemæssigt hører til i toppen,” siger Jacob Lyng Madsen, der kun får minimal med forberedelsestid til næste kamp.

”Jeg kan ikke tillade mig at kigge for meget på, hvordan HØJ (nummer ét, red.) spiller, for vores eget spil har været så dårligt, at det skal vi have styr på. Vi har én træning til at finde nogle løsninger inden næste kamp.”

Der er altså dømt rent topopgør på søndag, når RH gæster HØJ. Der er kampstart kl. 16 i Ølstykke-hallerne.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top