Stor aften mod rivaler
mike-daugulis_RMB-herlev_16_161012_BP.jpg
Rødovre og Herlev mødes i et brag af et lokalopgør fredag aften i Rødovre Skøjte Arena. Foto: Arkiv
Ishockey Der er lagt op til en stor aften, når Rødovre Mighty Bulls og Herlev Eagles fredag tørner sammen i ’Slaget om Sjælland’. ”Det er helt simpelt; vi skal til at sætte pucken i nettet,” siger cheftræner Brad Gratton inden lokalderbyet.

På spørgsmålet til, hvad opskriften på tre point mod Herlev er, kommer det korte men præcise svar fra Brad Gratton: ”Mål giver os tre point”.

Der er ikke så meget at tage fejl af. Rødovre-coachen efterlyser flere scoringer, og før det sker, kan tyrene få en svær tid. Der kommer måske hul på bylden i lokalderbyet fredag aften i Rødovre Skøjte Arena.

Annonce

”Det er helt simpelt; vi skal til at sætte pucken i nettet. Det er vores største problem, og indtil vi gør det, bliver det svært at vinde kampe. Du kan ikke lære en spiller at en score. Han skal selv finde en mulig vej og finde selvtilliden til det,” siger Brad Gratton.

Bevare selvtillid og humør
Pucken er bestemt ikke gledet Rødovres vej i indeværende sæson. Træneren er ikke i tvivl om, hvad han kan bidrage med i denne scoringskrise-tid.

”Træneren kan foreslå en spiller, hvad han skal arbejde på, eller om han skal prøve dét eller dét. Men til syvende og sidst er det helt op til spilleren selv, hvordan han vil skyde og score målet,” siger Brad Gratton, der brænder inde med frustrationer, når heldet udebliver.

”Det er altid frustrerende som spiller ikke at score eller skabe gode chancer. Spillerne kæmper og fighter for at score, og derfor er det frustrerende at se, når pucken ikke går ind. Så er det min primære opgave at bevare selvtilliden og humøret på holdet. Vi beder for mål – ikke regn.”

Tyrene stærkere end ørnene
I indeværende sæson har Rødovre haft et klart overtag mod rivalerne fra Herlev. Tyrene har snuppet otte point ud af ni mulige, og holdet ligger på AL-Bank Ligaens syvendeplads – tre point mere end netop ørnene fra Herlev på ottendepladsen. Der er derfor vigtige point på spil – også selv om Mighty Bulls har spillet en kamp mindre.

Rødovre må til lokalderbyet undvære Emil Bigler, Anders Schultz og Patrick Rasmussen. Justitsminister Morten Bødskov og Rødovre-borgmester Erik Nielsen har i øvrigt begge meldt deres ankomst til lokalderbyet, hvor der fra klubbens side er gjort et ekstra stykke arbejde på at lokke tilskuere i hallen.

Rødovre Mighty Bulls mod Herlev Eagles begynder kl. 19 i Rødovre Skøjte Arena. Kampen skal ledes af Martin Engelhardt og Chris Deweerdt.

EKSTRA! Mighty Bulls-backen Matias Lassen er sammen med Frederikshavns Jeppe Vinther blevet udtaget til at medvirke i Team Danmarks talentstøtteordning. Ishockeyspillerne er blevet udvalgt til en gruppe på 28 sportsfolk fra 13 grene, og alle talenterne vil få Team Danmarks kyndige talentvejledning frem til 2016.

Matias Lassen vil via ordningen få ekstra støtte i sin udvikling ved f.eks. individuelle helhedsplaner, uddannelsesplaner og definition af personlige og sportslige udviklingsmål.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top