Ny nedtur i overtal
michael-christensen_RMB-copenhagen_11_301012_BP.jpg
Foto: Arkiv
Ishockey Hvad Rødovre Mighty Bulls ikke formår i powerplay, synes derimod langt nemmere for modstanderne. Tirsdag aften i Frederikshavn nettede White Hawks hele tre gange i overtal og vandt kampen med overbevisende 5-1.

Frederikshavn White Hawks-Rødovre Mighty Bulls 5-1
(2-0, 0-0, 3-1)
10:33 1-0 Robin Bergman (Andersson, Kisum) pp1
17:47 2-0 Thomas S. Christensen (R. Christensen, Hogan)
43:37 3-0 Cam Paddock (Bech Christensen, Kristensen)
49:23 4-0 Christian Schioldan (Andersson, R. Christensen) pp1
50:58 4-1 Andy Contois (Christensen)
57:36 5-1 Robin Bergman (Schioldan, Andersson) pp2
Udv.: FWH 5×2, RMB 6×2
Skud: 38-20 (15-2, 7-10, 16-8)
Tilskuere: 966

Scoringskrisen er langt fra ovre i Rødovre Mighty Bulls. Efter at have været på langfart til nordjyske Frederikshavn for anden gang på fem dage, måtte tyrene indse, at det var en spildt mission.

Annonce

Hjemmeholdets høge fortsætter dermed i spidsen for AL-Bank Ligaen, mens Brad Grattons tropper leder rådvildt efter en løsning på scorings-problemet i den midterste del af rækken.

I aftenens nederlag måtte Mighty Bulls undvære reservekeeper Frederik Jakobsen, Jan Jarábek og Anders Schultz. En situation, der bestemt ikke gjorde det nemmere mod et nordjysk mandskab, der havde fået sine savnede, skadede spillere tilbage.

Powerplay er et problem
Men Rødovre kan ikke løbe fra, at det helt store problem er effektiviteten i powerplay. I Frederikshavn scorede hjemmeholdet tre gange i overtal på seks forsøg, mens tyrene ikke fandt vejen til målet i fem forsøg.

”Det er rigtig irriterende, at vi ikke scorer i powerplay. Vi har talt om det i lang tid, og det er et problem for os – det ved vi. Men vi plejer at være meget gode til at lukke ned i undertal, men ikke lige i dag. Det var ikke så godt, og vi skal forbedre os,” siger Mikael Christensen på vej hjem fra Nordjylland og fortsætter.

”Det er nemt at gøre sig klog på powerplay, når jeg ikke selv spiller i de situationer. Jeg ved ikke rigtig, hvad der mangler, men der skal nok lidt mere trafik inde foran og flere skud.”

Vildskaben var væk
Mighty Bulls var bagud 2-0 efter første periode og blev blot noteret for to afslutninger på den stærke nordamerikanske keeper, Bryan Hogan.

”Vi havde lidt busben specielt i første periode. Det var ikke så godt, og vi var lidt bagefter. Vi havde ikke den vildskab i aften, som vi havde i de to foregående kampe i pokalen,” forklarer Christensen, der mener, at holdet kom bedre med i de midterste 20 minutter.

”Anden periode var mere jævnbyrdig, men det var stadig ikke det samme som de sidste kampe, og vi fik ikke sat vores chancer ind.”

I begyndelsen af tredje periode afgjorde Frederikshavn løjerne, da de scorede til 3-0, og så var løbet kørt for kaptajn Michael Smidt og co.

”Det var lidt en mavepuster, da de scorede til 3-0. Hvis vi selv havde scoret målet, ville vi have været godt med, for kampen bølgede frem og tilbage på det tidspunkt. Da de scorede til 4-0, vidste vi godt, at der ikke var nogen vej tilbage. Der var kampen mere eller mindre afgjort,” lyder det fra Mikael Christensen.

Ny hård mission forude
Efter tre kampe i rap mod Frederikshavn, skal Mighty Bulls i den kommende weekend igen på en back-to-back-mission, når det fredag gælder EfB Ishockey i Esbjerg og Odense Bulldogs hjemme lørdag.

”Vi glæder os til den kommende weekend. Det bliver sjovt, og vi er klar over, at det er nogle vigtige kampe. Ser man bort fra i dag, så har vi i de seneste kampe fundet lidt af det spil frem, vi havde tidligere på sæsonen. Vi skal spille simpelt og selvfølgelig til at score nogle mål,” mener Mikael Christensen, der ikke er helt tilfreds med sine egne præstationer i øjeblikket.

”Jeg vil gerne tilbage til at være den sikre skanse bagud, og jeg vil gerne gøre det bedre end på det sidste. Nogen kampe går bedre end andre, men jeg er ikke helt tilfreds med mig selv. Men det er heller ikke helt skidt, så jeg befinder mig i øjeblikket lidt på det middelmådige niveau.”

Kaster man et blik over Rødovres kampe i AL-Bank Ligaen siden begyndelsen af december, viser statistikken, at holdet blot har scoret 10 gange i otte kampe. Der er altså ikke så meget at misforstå; Mighty Bulls befinder sig i en snart alvorlig scoringskrise.

Næste opgave bliver som nævnt på fredag, hvor EfB Ishockey på Vestkysten venter kl. 19 i Granly Hockey Arena.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top