Muligt supplement på vej
gert-hansen_RMB_frederikshavn_07_041212_BP.jpg
Sportschef Gert Hansen udelukker ikke ,at der kan være trup-supplement på vej i Mighty Bulls. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Det kan ikke udelukkes, at der er supplement på vej til truppen i Rødovre Mighty Bulls. Sådan lyder det enstemmigt fra klubbens direktør og sportschef.

Holdene i AL-Bank Ligaen har for vane at forstærke sig med spillere frem mod transferdeadline den 31. januar.

I Rødovre Mighty Bulls er der imidlertid ikke stress over den kommende deadline, for klubben tager tingene med usædvanlig stor ro. Det bliver dog ikke udelukket, at der kan være trup-tilførsel på vej.

Annonce

”Der er ikke så meget nyt at fortælle. Det kan ikke 100 procent udelukkes, at der kommer supplement til truppen. Vi kigger i bund og grund løbende på, om der skulle være spillere, vi kunne tænke os at supplere med, uden at det nødvendigvis bliver en forstærkning. Opstår der en mulighed, kigger vi selvfølgelig seriøst på det,” siger sportschef Gert Hansen.

Taler med spillere
Direktør Brian Møller følger trop og pointerer vanligvis det økonomiske element i tankerne omkring eventuelle nye spillere.

”Vi taler løbende med spillere, men vi bliver også nødt til at se på vores økonomi, der ikke vil kunne bære umiddelbare forstærkninger. Om der kommer tilførsel eller ej, vides endnu ikke, men der er da altid interessante spillere i eksempelvis Copenhagen,” lyder det.

Copenhagen Hockey har allerede indset, hvad klokken i denne sæson har slået, og er begyndt at sælge ud af spillere, da de fra niendepladsen umuligt kan nå playoff.

Har manglet en back
Rødovres sportschef gør opmærksom på, at tyrene faktisk af forskellige årsager har manglet en back i de fleste kampe.

”Vi har haft en længere periode, hvor vi egentlig hele tiden har manglet en back af en eller anden årsag. Så det vil for eksempel være en mulighed at tilføje en ekstra back ude fra,” udtaler Gert Hansen, der ikke mener, at Mighty Bulls har brug for ekstra energi.

”Vores udfordring lige nu er ikke, om kræfterne er der. Det har spillerne både overbevist sig selv om, men også os andre, efter den indsats de ydede mod SønderjyskE. Det er et tydeligt eksempel på, at der ikke er langt fra fiasko til succes. Der er ikke langt fra et nederlag til en sejr.”

Gert Hansen omtaler også angrebssituationen i klubben, hvor der faktisk er fire hele kæder at benytte. Det må derfor umiddelbart være klubben mest nærliggende at – for at bruge deres eget udtryk – supplere med en ny back.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top