Annonce

Mr. Rødovre med klubrekord
michael-smidt_RMB_frederikshavn_09_041212_BP.jpg
Kaptajn Michael Smidt bliver inden tirsdagens kamp hyldet for over 600 ligakampe for Rødovre. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Det er ikke en overdrivelse at kalde Michael Smidt for Mr. Rødovre. Kaptajnen for Rødovre Mighty Bulls har nemlig snuppet klubrekorden for flest antal ligakampe.

Det er en helt igennem imponerende bedrift, som kaptajn for Rødovre Mighty Bulls, Michael Smidt, har opnået for klubben.

Den altid hårdtarbejdende forward har i sin 16. sæson for Rødovre rundet 600 førsteholdskampe, og han er dermed den spiller i klubhistorien, der har spillet fleste kampe for holdet. Hertil kan lægges trænings- og pokalkampe, der ikke er medregnet i statistikken. Han har desuden spillet 100 A-landsholdskampe og været med til flere B-VM og A-VM med Danmark.

Annonce

Kaptajnen hyldes på isen
Det er derfor 100 procent velfortjent, at Mr. Rødovre vil blive hyldet på isen foran flere tusinde tilskuere, når Rødovre Lokal Nyt byder indenfor til en fed oplevelse i Rødovre Skøjte Arena til kampen mod Odense Bulldogs tirsdag den 15. januar.

”Michael Smidt vil blive hyldet på isen inden kampen. Det er en bedrift uden lige. Han er en Mr. Rødovre og en rigtig god ambassadør for Rødovre. Også i omklædningsrummet; der er jo en grund til, at han er kaptajn,” siger direktør i Rødovre Mighty Bulls, Brian Møller.

Smidt er kaptajn for Rødovre på sjette sæson, så de fleste tilskuere er efterhånden mere end vant til, at han bærer det ærefulde ’C’ på brystet af tyrens trøje.

”Han går forrest på isen, og det er dybt imponerende, at han har opnået over 600 kampe. Det ser man ikke i mange andre klubber. En bedrift vores unge spillere i klubben kan se op til, og måske en tradition flere vil følge fremover,” lyder det fra direktøren.

En spillende legende
Rødovres kaptajn har tidligere udtrykt store overvejelser omkring sin fremtid som ishockeyspiller. Slideren gør dog heldigvis altid op med sig selv, at han ikke er færdig med at drive modstanderne til vanvid med sin aggressive spillestil. Så længe han kan bidrage med noget spille- og holdmæssigt, vil han givetvis fortsætte.

”En legende er jo en, der har været der. Men Smidt er en spillende legende, for vi har også kontrakt med ham til næste sæson. I mine fire år i klubben er det ham, vi har startet med at skrive kontrakt med til hver ny sæson. Han har på den måde vist vejen for de resterende spillere,” siger Brian Møller.

Michael Smidt spillede sin første elitekamp for Rødovre i sæsonen 1995/96. På daværende tidspunkt var den purunge forward blot 16 år og et fremadstormende talent på den danske ishockeyscene.

Glad og stolt jubilar
Siden sin ligadebut har 33-årige Smidt spillet en enkelt sæson i Hvidovre og halvanden sæson for AaB i Aalborg. Han vendte tilbage til Rødovre til 2005/06-sæsonen, og fansene har næppe set det sidste til ham. I indeværende sæson er han igen gået forrest for Mighty Bulls og leverer solide præstationer hver gang.

”Jeg er stolt af at trække trøjen over hovedet og spille med tyren på brystet hver eneste gang.

Jeg er dybt taknemlig for alle de oplevelser, jeg har fået indtil videre og for dem, der kommer. Specielt en stor tak til alle jer fans, frivillige hjælpere og alle dem, der ikke bliver nævnt, som er med til at gøre hver eneste kamp en oplevelse,” siger jubilaren inden fejringen på tirsdag.

Han er desuden glad og stolt over at have været og stadig er en del af den ishockeykultur og klubliv, som har præget ham og mange andre mennesker i Rødovre gennem de sidste mange år. En klub, som har præget kulturen i Rødovre Kommune i mange år og været med til at sætte Rødovre på landkortet.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top