Annonce

Maksimal spænding før returopgør
adrian-ekstroem_RMB-herlev_19_161012_BP.jpg
Foto: Arkiv
Ishockey Frederikshavn White Hawks og Rødovre Mighty Bulls spillede fredag aften 2-2 i den første semifinalekamp i AL-Bank Cup, og der er altså maksimal spænding inden returopgøret lørdag i Rødovre Skøjte Arena.

1. pokalsemifinale
Frederikshavn White Hawks-Rødovre Mighty Bulls 2-2
(0-0, 2-2, 0-0)
30:23 0-1 Ulrich Linnet (Karvinen, Rådde)
33:31 1-1 Morten Lie (Paddock, Bech Christensen)
34:11 2-1 Nikolaj Nedermark (Andersson, Kisum)
35:52 2-2 Adrian Ekström (Bau Hansen)
Udv.: FWH 4×2, RMB 1×2
Skud: 30-20 (11-3, 12-7, 7-10)
Tilskuere: 1.094

Rødovre leverede et rigtig flot resultat i den første af to semifinaleopgør i pokalturneringen, AL-Bank Cup. Det blev således til 2-2 på udebane mod AL-Bank Ligaens etter fra Frederikshavn.

Annonce

Samtlige fire scoringer faldt inden for seks minutter i anden periode, og med to scoringer til hvert hold er spændingen maksimal inden kamp 2 lørdag aften.

”Frederikshavn tabte sidste kamp i ligaen og var mere klar til aftenens kamp. Vi var også selv velforberedte. Efter 0-0 i første periode, begyndte vi godt i anden periode med at score til 0-1. Men så slappede vi lidt af i fem minutter, hvor de scorede to gange,” siger Adrian Ekström, der scorede til 2-2.

”Det var godt, at vi fik 2-2, for jeg synes, vi spillede en god kamp over hele linien. Vi lukkede to mål ind, men ellers var det en god kamp.”

Stolpe ind
Svenskeren beskriver sit eget mål, som var efter forarbejde af Mathias Bau Hansen.

”En af deres backer havde pucken i egen zone, og Mathias Bau satte pres på ham. Han fik fat i pucken og passede bagud langs banden. Jeg kom fra midtzonen og fik fat på den og gik ind mod mål. Jeg placerede pucken lige over griberen, og den ramte vist stolpen og gik ind,” lyder det på vej hjem fra Nordjylland.

Tyrene spillede en disciplineret flot kamp med blot én udvisning til følge. Så var vejen allerede banet for at lave et godt resultat.

”Det var rigtig fint, at vi kun fik én udvisning i kampen. Vi vinder ikke kampene ved at sidde i udvisningsboksen, så det er vigtigt for os, at vi ikke tager så mange udvisninger,” forklarer Ekström, der dog ærgrer sig over spildte chancer i overtal.

”Vi skal score mere i powerplay. I dag burde vi have scoret et eller to mål, så det er vi nødt til at blive bedre til.”

Kroppen skal hvile
Under et døgn efter slutningen på første semifinale, spiller holdene returkamp på Vestegnen, og det kan vise sig at blive en hård nyser for begge mandskaber.

”Frem mod kampen gælder det om at spise ordentligt og give kroppen hvile, så det bliver hårdt med busturen hjemad. I returkampen skal vi have sejren, men det bliver en hård kamp. Men vi har et rigtig godt udgangspunkt, så jeg håber, vi kan tage vare på det. Så skal det nok gå fint,” slutter Adrian Ekström.

Jan Jarábek og Anders Schultz var ikke med i aftenens kamp, og det er uvist, om de når at blive klar til lørdagens kamp.

Den samlede vinder kender vi altså lørdag aften formentlig mellem kl. 21 og 21.30, mens modparten i finalen skal findes mellem Herning Blue Fox og SønderjyskE. Sønderjyderne vandt første slag i Herning med 4-1.

Returkampen mellem Rødovre Mighty Bulls og Frederikshavn White Hawks spilles kl. 19 i Rødovre Skøjte Arena. Kampens hoveddommere bliver Jan Bigum og Martin Engelhardt.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top