Annonce

Ligestilling!
Chrummer_hår.jpg
Foto: Sille Olesen
chrumme Så faldt den uigenkaldelige sidste bastion i kønskampen. Kvinder kan nu blive klippet til samme priser som mænd?!

En kvinde – en korthåret én af slagsen – har klaget til Ligestillingsnævnet, fordi hun skulle betale 528.- for en klipning, hvor mænd kun skulle betale 428.-
Det, at hun var korthåret var åbenbart det bedste argument. Det kunne jeg ikke forstå. For hvis hun var langhåret, skulle hun vel netop bare have klippet spidser, for langhårede kvinder værner jo om deres lange hår som en boxerhvalp om sin hale!
Jeg ville da til en hver tid kunne forsvare en prisforskel med, at hvis det er en kvinde så tager det bare længere tid. Man skal jo lige svine mænd, ex-mænd og kærester til. Og så skal der lige deles lidt sladder og så er der jo også både Billed-Bladet og Se & Hør…og det bare inden man når til, hvor langt håret skal være. Hvor i mod mænd blot siger tre sætninger. 1) Goddag, 2) Som sidste gang, 3) Farvel. Med mindre manden betaler med dankort, så skal der lige tilføjes et “på beløbet” mellem 2. og 3. sætning. Vi er ude på 10 minutter.
Jeg kan godt forstå, at kvinden brokkede sig. Men det skulle vel rettelig have været over, at hun skulle betale 528,- for at blive klippet! Ja, selv 428,- er sgu rent røveri! Min mening om denne kvinde er, at hun er en snoppe-røv, men den nærige af slagsen. Når man er så dum, at betale 528,- eller 428,- for at blive klippet, så skal man sgu ikke brokke sig over det. Så er du blevet fuppet, snydt og bedraget og skulle have spurgt om prisen først!!
Jeg synes, at kvinden skal stryge ind hos Gun-Britt og få en klip af Gun-Britt selv. Det koster den nette sum af 2500,- – og her får mænd det for 1155,- Årgh hvad!!!??? DER var der sgu da i det mindste noget at spare! Tror sgu da nok lige at Gun-Britt sætter prisen op for en herreklip…Til gengæld bliver du ikke klippet i “Salon Gun-Britt”, men hos “Gun-Britt COIFFURE” – rend mig i røven siger jeg bare. Hvis man ser på denne kvindes ultra-tynde grå hår – det man i Ringenes Herre kalder for Gandalf style – så er det sgutte den bedste reklame for shoppen, vel? Hvad skete der for hende? Gav det der Redkin shampoo til 700,- alligevel ikke fyldigt hår. Og Country Colours, kunne alligevel ikke dække de grå hår? Hold nu op, gik på fårene. En klipning er en klipning. Nå, men tilbage til den klagende kvinde. Hvorfor smutter hun ikke bare en tur forbi Hassan på hjørnet af Fuglsang Allé i Brønshøj? Der koster en klip kun 90.- og så er der pensionistrabat og ingen tidsbestilling!
Lad os nu bare se det i øjnene, at når det kommer til skønhed, så hopper kvinder på hvad som helst og jo dyrere jo bedre. Så svarer kvinderne: “Sådan ER DET I HVERT FALD IKKE”. Og så siger jeg”: Øh, jov det er”. Må jeg nævne rynkecreme, hårfarve og slankekure..I gi’r fand’me hvad som helst, for en smutvej på livets rejse. Kvinder VIL bedrages – men grænsen ligger så ved 428,- kroner.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top