Annonce

Lær at sende en sms af en ung
sms_kursus.jpg
Der var både hygge og alvorlig læring på tapetet, sidste gang Ungdomsskolens unge lærte byens ældre at blive bedre venner med deres mobiltelefoner. Nu forsøger CaféBiblioteket igen. Foto: Arkiv
sms-amok De fleste har allerede lært at sende en SMS-besked. Men hvordan vedhæfter man et billede eller afslutter med en smiley. Det vil Ungdomsskolens elever gerne lære byens ældre på et nyt sjovt kursus.

Fra onsdag den 23. januar tilbyder Café Milestedet igen byens ældre at lære deres mobiltelefon bedre at kende sammen med dem, der kender den bedst.
“I samarbejde med ungdomsskolen udbyder vi sms kursus for ældre i Rødovre. Det er femte gang kurser udbydes, og det er altid booket helt op. Og det forstår man godt, for igen år har vi de bedste af de bedste undervisere,” siger boligsocial koordinator Susanne Mikkelsen om de unge undervisere. Kurset er gratis og alle kan deltage. Eneste krav er egen mobiltelefon, godt humør og lysten til at lære noget nyt. Der vil være repetitionen fra gang til gang, der gør at man bedre husker, hvordan man gør, men man kan godt stadigvæk nå at komme med på kurset, hvor der er plads til 12 fingernemme sæt tommelfingre.

Tilmelding sker ved at ringe til Cafe Biblioteket på telefon: 36 37 84 30. Der er plads til 12 kursister på kurset

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top