Annonce

Kort om sport
Line_dance.jpg
Rødovre Country Linedance byder indenfor til en gratis prøvetime på Hendriksholm Skole. Foto: Privat
Kort om sport Der er kort nyt fra floorball, motionsløb, og så kan du som noget nyt prøve kræfter med linedance i Rødovre.

Floorball. Rødovre FCs damer tabte på trods af tilgang af Liv Nøhr i weekenden til netop FF København. Der var tale om en decideret topkamp, og københavnerne overtog førstepladsen i Unihoc Floorball Ligaen øst med en smal sejr på 2-1 i Bellahøj Hallen.

Løb. Damhusløbet er kommet godt i gang i det nye år. Løbet afvikles den første søndag i hver måned, og første gang var der godt 50 deltagere. Næste løb afvikles søndag den 3. februar kl. 10 med start og mål ved ishuset på Damhusdæmningen 2. Alle kan være med, og der bliver løbet distancer på 2,6, 5,4 og 7,8 kilometer. Læs mere om løbet og tilmeld dig på www.sportsaktiviteter.dk.

Annonce

Linedance. (Læs fuld artikel i denne uges Rødovre Lokal Nyt). Er du til ’Det Vilde Vesten’ og god motion er der et glimrende tilbud til byens borgere. Rødovre Country Linedance åbner dørene mandage og tirsdage, og der er plads til alle. En lille gruppe personer har på eget initiativ og hårdt arbejde fået stablet en lokal linedancer-klub på benene via god hjælp fra Kulturforvaltningen i Rødovre Kommune.
Du er velkommen til at komme til en gratis og uforpligtende prøveaften på Hendriksholm Skole. Det foregår på mandage fra kl. 18 til 19.30 (begynderhold) og kl. 19.30 til 21 (let øvede). På tirsdage er det for det nye begynderhold fra kl. 18 til 19.30.
Er du interesseret i ovenstående, er der mere information at hente på Rødovre Country Linedances hjemmeside, www.roedovre-linedance.dk. Klubben er også blevet meldt ind i DGI Storkøbenhavn.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top